Produktbeskrivning (41942)

Pysselfantaster kan skapa stil som det stänker om med setet LEGO DOTS I havets djup – armband med berlocker (41942). Detta set, som är utformat för barn från 6 år, innehåller 2 anpassningsbara armband, berlockbaser och hängande berlocker som är nya för januari 2022, plus massor av havsinspirerade plattor. Armbanden är enkla och intuitiva att skapa, och barn kan göra dem till sina egna så att de passar deras stil eller humör.

Fri kreativitet
Det havsinspirerade setet innehåller 2 armband i mörkblått och himmelsblått, plus 34 flerfärgade plattor, bland annat 2 berlockbaser, 2 unika, fästbara berlocker, ljuslila, skimrande och genomskinliga plattor, självlysande plattor och dekorerade plattor.

Släpp lös självuttryck
DOTS set låter barn upptäcka glädjen i LEGO lek medan de skapar och dekorerar seten. Allt är möjligt med dessa armband – precis som med alla andra DOTS set (säljs separat) – eftersom magin och kontrollen ligger i barns fantasi. DOTS pysselset är fantastiska som överraskning eller rolig födelsedagspresent till kreativa barn.