LEGO Bagagetagg – Enhörning 41940

Ge bort en fantastisk bara fr att-present i form av en anpassningsbar bagagetagg

lego 41940 bagagetagg enhorning
 • 80 Delar
 • LEGO DOTS Tema
 • 41940 SKU

Överraska någon som gillar enhörningar med det coola setet LEGO DOTS Bagagetagg – Enhörning (41940)! Detta accessoarset är utformat för att snabbt kunna dekoreras och ger pojkar och flickor chansen att skapa och dekorera sin egen bagagetagg med en mystisk enhörning att fästa på nycklar eller en väska eller ryggsäck. En perfekt accessoar för att uttrycka …

Läs mer...

Priser LEGO Bagagetagg – Enhörning 41940

Lego.com LEGO.com 89 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO Bagagetagg – Enhörning 41940

Överraska någon som gillar enhörningar med det coola setet LEGO DOTS Bagagetagg – Enhörning (41940)! Detta accessoarset är utformat för att snabbt kunna dekoreras och ger pojkar och flickor chansen att skapa och dekorera sin egen bagagetagg med en mystisk enhörning att fästa på nycklar eller en väska eller ryggsäck.

En perfekt accessoar för att uttrycka sig!
Denna handgripliga belöning har en kub med plats för massor av roliga mönster, en ring att fästa den med och en plattdelare. Barn kananvända de regnbågsfärgade och glittriga plattorna för att skapa en magisk enhörning. För att tänja på kreativitetens gränser kan de använda en påse med Extra DOTS plattor ur serie 4 (41931 – säljs separat) för att skapa massor av nya ansikten och mönster.

Skoj för barn som gillar pyssel
Barn kan ändra den söta enhörningens ansiktsuttryck och dela sina skapelser med vänner. Den roliga lilla bagagetaggen är perfekt för att kombinera ett barns passion för pyssel med självuttryck, och är en fantastisk ”bara för att”-gåva eller julklapp som inspirerar till kreativa aktiviteter.

 • Överraska unga pysselfantaster med det mystiska setet LEGO DOTS Bagagetagg – Enhörning (41940), med en robust kub med hängare, plattdelare och massor av färgglada plattor.
 • Barn kan dekorera bagagetaggen med hjälp av designidéerna från förpackningen eller använda sin kreativitet och sina färdigheter för att hitta på egna uttrycksfulla mönster med djurtema.
 • Plattorna som ingår är perfekta att dekorera med. Barn kan också byta med plattorna från andra pysselset eller påsar, till exempel Extra DOTS – serie 4 (41931 – säljs separat) för ännu mer designkul!
 • Barn som gillar pyssel och skapande kommer att älska denna bagagetagg. Setet erbjuder en snabb och rolig kreativ paus, och taggen passar på alla väskor för pojkar och flickor från 6 år.
 • Självständig lek i kompakt storlek. Varje bagagetagg är 4 cm hög, 3 cm bred och 3 cm djup – en hållbar och användbar liten överraskning eller extragåva till alla barn.
 • Ge barn tilltalande pyssel att skapa och använda med LEGO DOTS seten. Denna magiska enhörning ger barn unika designalternativ som hjälper till att utveckla självförtroende samtidigt som de har kul.
 • LEGO DOTS seten erbjuder fri kreativitet och uppmuntrar barn att uttrycka sig genom att skapa och designa användbara pysselprylar, så att en ny grupp barn får uppleva glädjen i LEGO lek.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Bagagetagg – Enhörning
SKU
41940
EAN
5702016915358
Delar
80
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
89 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.