LEGO Kreativ designerlåda 41938

Inspirera ett barns kreativitet och designfrdigheter med detta set

lego 41938 kreativ designerlada
 • 779 Delar
 • LEGO DOTS Tema
 • 41938 SKU

Det ultimata setet LEGO DOTS Kreativ designerlåda (41938) är perfekt för pysselfantaster och kreativa barn och hjälper dem att utveckla pyssel- och designfärdigheter och självförtroende med olika delar. Fria gör-det-själv-lekar. Detta set innehåller en tidning full av kreativ inspiration, och det finns massor av instruktioner online på LEGO.com/buildinginstructions för att skapa olika inredningsprylar, plus bygginstruktioner för …

Läs mer...

Priser LEGO Kreativ designerlåda 41938

Lego.com LEGO.com 349 kr Se
Proshop.se Proshop.se 434 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 711 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO Kreativ designerlåda 41938

Det ultimata setet LEGO DOTS Kreativ designerlåda (41938) är perfekt för pysselfantaster och kreativa barn och hjälper dem att utveckla pyssel- och designfärdigheter och självförtroende med olika delar.

Fria gör-det-själv-lekar
Detta set innehåller en tidning full av kreativ inspiration, och det finns massor av instruktioner online på LEGO.com/buildinginstructions för att skapa olika inredningsprylar, plus bygginstruktioner för 5 anpassningsbara DOTS föremål i tidningen – ett skrivbordsställ, en stående byrå med 2 lådor, en hängande anslagstavla, en fotoram och en liten bricka. Barn kan använda de färgade plattorna och bokstavsplattorna för att skapa mönster och meddelanden på delarna eller tänja sin kreativitet med en påse Extra DOTS – serie 5 (41932) eller lådan med Massor av DOTS (41935) (säljs separat).

Det perfekta pysselsetet
Det roliga med denna designerlåda är att barn får chansen att skapa sina egna inredningsprylar med medföljande inspiration, tips och trick så att de kan visa upp sina unika skapelser eller dela dem med vänner.

 • Belöna ett barn som förtjänar en överraskning med gör-det-själv-setet LEGO DOTS Kreativ designerlåda (41938) och inspirera barns kreativitet när de utvecklar designerfärdigheter och gör egna unika skapelser.
 • Utveckla ett barns fantasi med 5 modeller, plus inspiration till många fler online, och över 650 plattor, inklusive 72 bokstavsplattor för att skapa meddelanden på modellerna eller andra DOTS set.
 • Vad finns i lådan? Massor av flerfärgade DOTS plattor, 5 inredningsprylar att skapa och dekorera, en inspirerande tidning med fler designidéer och en diamantformad plattdelare för att enkelt kunna dekorera om.
 • Alla barn från 7 år med passion för pyssel och skapande kommer att älska setet Kreativ designerlåda (41938). Plattorna och modellerna blir en rolig vardagspresent till pojkar och flickor som förtjänar en belöning.
 • Dekorativt och användbart. Med oändliga möjligheter till fantasifulla lekar och fritt uttryck är detta spännande gör-det-själv-set perfekt för unga designer som vill öva på sina skapelser.
 • Ge barn tilltalande pyssel att skapa och använda med LEGO DOTS seten. Denna låda med plattor, modeller och inspiration kommer att uppmuntra och utveckla barns självförtroende och kreativa färdigheter samtidigt som de har roligt.
 • LEGO DOTS seten utvecklar barns förmåga att uttrycka sig och stärker deras fantasi när de skapar och designar smycken eller inredningsprylar, så att en ny grupp barn får uppleva glädjen i LEGO lek.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kreativ designerlåda
SKU
41938
EAN
5702016915860
UPC
673419341493
Delar
779
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.