LEGO Sommarvibbar – Multipack 41937

Introducera ett barn till LEGO DOTS skoj med detta sommarpysselset

lego 41937 sommarvibbar multipack
 • 441 Delar
 • LEGO DOTS Tema
 • 41937 SKU

Letar du efter en pysslig födelsedagspresent? Setet LEGO DOTS Sommarvibbar – Multipack (41937) är det perfekta valet. Detta set är en kreativ introduktion till DOTS världen som ger barn chansen att utveckla sina designfärdigheter och sitt självförtroende med massor av olika delar, från enkla till mer detaljerade. Massor av gör-det-själv-lek. Detta pysselset innehåller olika anpassningsbara DOTS …

Läs mer...

Priser LEGO Sommarvibbar – Multipack 41937

Adlibris.com Adlibris.com -25% 299 kr Se
LEGO.com LEGO.com 399 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 548 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO Sommarvibbar – Multipack 41937

Letar du efter en pysslig födelsedagspresent? Setet LEGO DOTS Sommarvibbar – Multipack (41937) är det perfekta valet. Detta set är en kreativ introduktion till DOTS världen som ger barn chansen att utveckla sina designfärdigheter och sitt självförtroende med massor av olika delar, från enkla till mer detaljerade.

Massor av gör-det-själv-lek
Detta pysselset innehåller olika anpassningsbara DOTS accessoarer och inredningsprylar, som ett armband, en bagagetagg med lejon, en fotoram med upphängning och ett kaktusformat pennställ. Barn kan använda de medföljande plattorna för att skapa oändliga mönster på alla delar, eller utöka sin kreativitet med påsen Extra DOTS – serie 5 (41932) (säljs separat).

Somriga pysselvibbar
Det extra roliga med detta multipack är att barn får chansen att mixa och matcha mönster på de olika delarna och sedan visa upp sina kreativa skapelser eller dela dem med vänner. Setet är en fantastisk introduktion till gör-det-själv-kreativitet eller pyssel i grupp, med något för alla att göra och skapa.

 • Inspirera ett barns kreativitet med det spännande setet LEGO DOTS Sommarvibbar – Multipack (41937), som utvecklar deras självförtroende när de använder sina designfärdigheter för att skapa olika roliga föremål.
 • Kreativ stil att visa upp! Barn kan utveckla sin förmåga att uttrycka sig när de dekorerar de olika föremålen i detta set, använder de medföljande mönsteridéerna eller skapar något eget.
 • Vad finns i brickan? Setet innehåller ett justerbart, ljusblått armband, en bagagetagg med lejon, en fotoram med upphängning och ett kaktusformat pennställ med rörliga armar, plus massor av färgglada plattor.
 • Ett barn med passion för pyssel och skapande kommer att älska setet Sommarvibbar – Multipack. De anpassningsbara delarna och roliga färgerna gör det till en perfekt kreativ present till pojkar och flickor från 6 år.
 • Användbara och dekorativa. Kaktusen är 12 cm hög och 6 cm bred, och detta spännande gör-det-själv-set låter unga designer öva på sina skapelser om och om igen.
 • Ge barn tilltalande pyssel att skapa och använda med LEGO DOTS seten. Detta multipack med förvaringsbricka hjälper till att uppmuntra och utveckla barns självförtroende och kreativa färdigheter genom lek.
 • LEGO DOTS seten utvecklar barns förmåga att uttrycka sig och stärker deras fantasi när de skapar och designar smycken eller inredningsprylar, så att en ny grupp barn får uppleva glädjen i LEGO lek.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Sommarvibbar – Multipack
SKU
41937
UPC
673419341486
Delar
441
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
399 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.