LEGO Massor av DOTS 41935

Slpp loss fantasin och kreativiteten med en cool lda med DOTS!

lego 41935 massor av dots
 • 1040 Delar
 • LEGO DOTS Tema
 • 41935 SKU

Uppmuntra ett barns passion för pyssel och skapande med setet LEGO DOTS Massor av DOTS (41935) med över 1 000 delar. Det är fullt av färger och former, inklusive ¼, ½ och hela cirklar, plus regnbågsfärgade fyrkantiga plattor som sätter igång kreativiteten. Med ett brett urval av DOTS får barn oändliga möjligheter att skapa! Oändliga självuttryck …

Läs mer...

Priser LEGO Massor av DOTS 41935

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 299 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO Massor av DOTS 41935

Uppmuntra ett barns passion för pyssel och skapande med setet LEGO DOTS Massor av DOTS (41935) med över 1 000 delar. Det är fullt av färger och former, inklusive ¼, ½ och hela cirklar, plus regnbågsfärgade fyrkantiga plattor som sätter igång kreativiteten. Med ett brett urval av DOTS får barn oändliga möjligheter att skapa!

Oändliga självuttryck i en låda
Detta enorma set ger barn möjlighet att skapa vilka mönster de vill, med massor av plattor och förslag på hur de kan specialdesigna sina LEGO DOTS accessoarer och inredningsprylar, eller andra LEGO set (säljs separat). I lådan kommer barn att hitta massor av kreativa mönsterförslag, samtidigt som de utvecklar sitt självförtroende och sin fantasi.

Coola pysselvibbar
Det extra roliga med detta set är att barn får chansen att mixa och matcha färgglada plattmönster med sina vänner och visa upp sina unika mönster. Lådan är ett roligt tillägg vid pyssel i grupp eller en cool pysselpresent till ett barn som vill specialdesigna andra LEGO set de redan har.

 • Överraska ett barn med det enorma pysselsetet LEGO DOTS Massor av DOTS (41935) och inspirera kreativiteten när barn utvecklar sina designfärdigheter och skapar sina egna unika mönster.
 • Utveckla ett barns kreativa fantasi med över 1 000 plattor i en mängd vackra färger, varav en del aldrig tidigare har funnits med i DOTS set.
 • Vad finns i lådan? Inget annat än ren, underbar, färgglad DOTS glädje! Med 44 olika typer av DOTS plattor och massor av inspiration kan barn dekorera armband, inredningsprylar eller andra LEGO set.
 • Barn med passion för pyssel och skapande kommer att älska lådan Massor av DOTS (41935). Plattorna blir ett tillskott vid pyssel i grupp och en perfekt semesterpresent till pojkar och flickor från 6 år.
 • Ge barn tilltalande pyssel att skapa och använda med LEGO DOTS seten (säljs separat). Denna låda med flerfärgade plattor kommer att utveckla barns självförtroende och kreativa färdigheter samtidigt som de har roligt.
 • LEGO DOTS seten utvecklar barns förmåga att uttrycka sig och stärker deras fantasi när de skapar och designar smycken eller inredningsprylar, så att en ny grupp barn får uppleva glädjen i LEGO lek.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Massor av DOTS
SKU
41935
EAN
5702016915839
Delar
1040
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.