LEGO Extra DOTS – serie 5 41932

Pyssellekarna r ondliga med Extra DOTS serie 5!

lego 41932 extra dots serie 5
 • 120 Delar
 • LEGO DOTS Tema
 • 41932 SKU

Pysselfantaster och andra kreativa barn kommer att älska påsen Extra DOTS – serie 5 (41932) med tropiskt tema! Dessa extra plattor är gjorda för att fungera med alla andra LEGO DOTS set och ger barn möjligheten att utöka sina mönster på nya sätt och ändra dem för att passa stil, humör eller rumsinredning. Fri kreativitet och …

Läs mer...

Priser LEGO Extra DOTS – serie 5 41932

Lego.com LEGO.com 49 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 65 kr Se
Proshop.se Proshop.se 82 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO Extra DOTS – serie 5 41932

Pysselfantaster och andra kreativa barn kommer att älska påsen Extra DOTS – serie 5 (41932) med tropiskt tema! Dessa extra plattor är gjorda för att fungera med alla andra LEGO DOTS set och ger barn möjligheten att utöka sina mönster på nya sätt och ändra dem för att passa stil, humör eller rumsinredning.

Fri kreativitet och självuttryck
Denna påse innehåller 120 färgglada plattor, inklusive 15 plattor som lyser i mörkret och 10 unikt dekorerade överraskningsplattor med något av 16 möjliga mönster. Barn kan dekorera sina inredningsprylar eller armband hur de vill, vilket uppmuntrar dem att utveckla sin kreativitet.

Coola pysselvibbar
Det roliga med denna lilla leksakspåse är att den ger barn möjlighet att vara ännu mer fantasifulla när de dekorerar sina LEGO DOTS set, och att uppleva spänningen i att mixa och matcha med sina vänner och visa upp sina egna mönster. Påsarna blir en rolig belöning eller vardagsgåva till kreativa barn, eller en extra överraskningspresent för att specialdesigna andra DOTS eller LEGO set.

 • Överraska barn som älskar gör-det-själv-kreativitet med den coola påsen LEGO DOTS Extra DOTS – serie 5 (41932), och inspirera till fritt självuttryck. Vad som finns i påsen är en del av det roliga!
 • Utöka ett barns kreativitet och designfärdigheter med 95 samlarplattor i olika tropiska färger, 15 plattor som lyser i mörkret och 10, av 16 möjliga, hemliga dekorerade plattor.
 • Plattorna passar perfekt för att dekorera armband eller inredningsprylar på unika sätt. Barn kan använda plattorna med andra DOTS set, eller något annat LEGO set, för att designa hur de vill.
 • Alla pyssel- och gör-det-själv-fantaster kommer att älska öppna denna Extra DOTS – Serie 5 (41932) påse. De nya färgerna och specialdekorerade plattorna blir en rolig överraskning eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 6 år.
 • Ge barn tilltalande pyssel att skapa och använda med LEGO DOTS seten. Denna påse med färgade och dekorerade plattor kommer att utveckla och uppmuntra barns kreativa självförtroende samtidigt som de har roligt.
 • LEGO DOTS seten erbjuder fri kreativitet och uppmuntrar barn att uttrycka sig genom att skapa och anpassa accessoarer eller inredningsprylar, så att en ny grupp barn får uppleva LEGO lek.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Extra DOTS – serie 5
SKU
41932
EAN
5702016915877
UPC
673419341424
Delar
120
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
49 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.