LEGO Extra DOTS – serie 4 41931

Ondligt kreativt skoj med plattorna i Extra DOTS Serie 4!

lego 41931 extra dots serie 4
 • 105 Delar
 • LEGO DOTS Tema
 • 41931 SKU

Barn och pysselfantaster kommer att älska samlarpåsen LEGO DOTS Extra DOTS – Serie 4 (41931) med djurtema! Dessa extra plattor och klossar är utformade för att fungera med alla olika LEGO DOTS lekset och ger barn chansen att utöka sina mönster och göra dem personliga för att matcha outfit, humör eller inredning. Grym kreativitet i en …

Läs mer...

Priser LEGO Extra DOTS – serie 4 41931

Lego.com LEGO.com 24 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 65 kr Se
Proshop.se Proshop.se 72 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO Extra DOTS – serie 4 41931

Barn och pysselfantaster kommer att älska samlarpåsen LEGO DOTS Extra DOTS – Serie 4 (41931) med djurtema! Dessa extra plattor och klossar är utformade för att fungera med alla olika LEGO DOTS lekset och ger barn chansen att utöka sina mönster och göra dem personliga för att matcha outfit, humör eller inredning.

Grym kreativitet i en påse
Denna påse innehåller 105 färgglada delar, inklusive söta plattor med djurögon och munnar, öron och tassar, färgade plattor och 10 hemliga plattor med 16möjliga mönster – vad som finns i påsen är en överraskning! Barn kan utveckla sina kreativa färdigheter när de anpassar bagagetaggar, armband eller inredningsprylar.

Gör pyssel ännu roligare
Det roliga med denna påse är att barn får chansen att vara ännu mer fantasifulla när de dekorerar sina LEGO DOTS leksaker, mixar och matchar dem med vänner och visar upp egna unika mönster. Påsen är en rolig belöning eller vardagspresent till kreativa barn, eller en fantastisk extragåva med andra DOTS set.

 • Boosta barns passion för att skapa unika smycken eller inredningsprylar med LEGO DOTS Extra DOTS – Serie 4 (41931) och inspirera till fria sätt att uttrycka sig. Vad som finns i påsen är en del av överraskningen!
 • Utveckla ett barns kreativa designfärdigheter med denna påse, med 105 samlardelar inklusive plattor med djurtema, coola färgade plattor och 10 hemligt dekorerade plattor.
 • Delarna passar utmärkt till att dekorera allt från armband till inredningsprylar. Barn kan också använda plattorna med andra DOTS set eller LEGO set för att anpassa dem hur de vill!
 • Alla pysselfantaster kommer att älska påsen Extra DOTS – Serie 4 (41931). De nya färgerna och dekorerade plattorna blir en rolig överraskning eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 6 år.
 • Ge barn tilltalande pyssel att skapa och använda med LEGO DOTS lekseten. Denna påse med färgade och dekorerade plattor och klossar kommer att utveckla barns kreativa självförtroende samtidigt som de har roligt.
 • LEGODOTS påsar erbjuder fri kreativitet och ger barn nya sätt att uttrycka sig genom att designa och anpassa smycken eller inredningsprylar, så att en ny grupp barn får uppleva glädjen i LEGO lek.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Extra DOTS – serie 4
SKU
41931
EAN
5702016915266
UPC
673419341417
Delar
105
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
24 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.