LEGO Kreativt kalaspaket 41926

Kalaset tar aldrig slut med anpassningsbara cupcakes!

lego 41926 kreativt kalaspaket
 • 623 Delar
 • LEGO DOTS Tema
 • 41926 SKU

Skapa rätt kalasstämning för pysselälskande barn med det roliga setet LEGO DOTS Kreativt kalaspaket (41926)! Detta set går snabbt att bygga ihop och ger pojkar och flickor chansen att vara kreativa och dekorera sina egna färgglada, byggbara cupcakes med avtagbar glasyr som avslöjar ett hemligt förvaringsfack inuti för godis eller andra små överraskningar. LEGO DOTS kalas!. …

Läs mer...

Priser LEGO Kreativt kalaspaket 41926

Lego.com LEGO.com 223 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO Kreativt kalaspaket 41926

Skapa rätt kalasstämning för pysselälskande barn med det roliga setet LEGO DOTS Kreativt kalaspaket (41926)! Detta set går snabbt att bygga ihop och ger pojkar och flickor chansen att vara kreativa och dekorera sina egna färgglada, byggbara cupcakes med avtagbar glasyr som avslöjar ett hemligt förvaringsfack inuti för godis eller andra små överraskningar.

LEGO DOTS kalas!
Detta fantasifulla set innehåller 8 anpassningsbara cupcakes och massor av plattor, ljus och klistermärken så att barn kan dekorera sin perfekta cupcake. Det finns också kalasinspiration som hjälper föräldrar att göra födelsedagen till den bästa dagen någonsin.

Roligt för barn som älskar pyssel
Barn kan dekorera cupcakesleksakerna hur de vill och dela sina idéer med vänner. Dessa färgglada cupcakes kombinerar ett barns passion för pyssel med roliga kalasaktiviteter vilket gör dem till en underbar födelsedagspresent.

 • Överraska barn med det söta setet LEGO DOTS Kreativt kalaspaket (41926), med 8 anpassningsbara cupcakes, ett ark med klistermärken, byggbara födelsedagsljus och massor av färgglada plattor.
 • Barn kan dekorera sina cupcakes med de medföljande designidéerna eller använda sina egna kreativa färdigheter för att hitta på färgglada mönster. De kan också ta med sig sin cupcake hem som ett minne.
 • De medföljande plattorna är perfekta för dekoration. Barn kan också byta ut plattorna mot plattor från andra pysselset eller påsar, som Extra DOTS – Serie 3 (41921), för mer designkul!
 • Barn som gillar pyssel kommer att älska denna kreativa idé. Setet är en fantastisk kalasaktivitet, och pojkar och flickor från 6 år kommer att älska att dekorera egna cupcakes.
 • Fantasifulla lekar i portabel storlek. Varje cupcake är 6 cm hög, 6 cm bred och 3 cm djup och har en avtagbar glasyrtopp och ett hemligt förvaringsfack inuti.
 • Ge barn tilltalande pyssel att skapa och använda med LEGO DOTS seten. Dessa läckra cupcakes erbjuder kreativ kalasunderhållning som hjälper till att utveckla barns självförtroende samtidigt som de har roligt.
 • LEGO DOTS seten erbjuder fri kreativitet och uppmuntrar barn att uttrycka sig genom att skapa och anpassa coola pysselprylar, så att en ny grupp barn får uppleva glädjen i LEGO lek.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kreativt kalaspaket
SKU
41926
EAN
5702016914863
Delar
623
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
223 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.