LEGO 41918 Äventyrsarmband

Uppmuntra till kreativa lekar med detta äventyrliga set med 2 armband

lego 41918 aventyrsarmband
 • 34 Delar
 • LEGO DOTS Tema
 • 41918 SKU

Överraska en ung designer med glädjen att skapa söta vänskapsarmband med setet LEGO® DOTS Äventyrsarmband (41918) i begränsad upplaga, med 2 justerbara band och 32 plattor. Lekarna börjar när du öppnar påsen! Massor av coola designidéer! Barn kan utveckla sin uttrycksfullhet när de dekorerar och delar de justerbara armbanden, följer de medföljande mönstren eller hittar på …

Läs mer...

Priser LEGO 41918 Äventyrsarmband

Lego.com LEGO.com 89 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO 41918 Äventyrsarmband

 • Överraska en ung designer med glädjen att skapa söta vänskapsarmband med setet LEGO DOTS Äventyrsarmband (41918) i begränsad upplaga, med 2 justerbara band och 32 plattor. Lekarna börjar när du öppnar påsen!
 • Massor av coola designidéer! Barn kan utveckla sin uttrycksfullhet när de dekorerar och delar de justerbara armbanden, följer de medföljande mönstren eller hittar på egna unika stilar.
 • Dessa färgglada plattor kan kombineras med andra set för att dela det kreativa och roliga med vänner. Barn kan också använda plattorna från LEGO DOTS Extra DOTS – serie 2 (41916) för att piffa till sina armbandsset.
 • Alla som gillar gör-det-själv-projekt eller pyssel kommer att älska detta kreativa set. Armbanden och de färgglada dekorationsplattorna gör setet till en perfekt julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 6 år.
 • Liten och helt bärbar leksak. Armbanden är 20 cm långa och detta roliga armbandsset låter unga designer öva på sina skapelser ochsedan dela eller bära dem.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker främjar barns kreativa byggförmåga och låter dem uppleva glädjen i att skapa något nytt på egen hand.
 • Öppna påsen och låt det roliga börja med att dekorera armbanden. Inspirationsidéer som är lätta att följa gör det enkelt att designa, så att barn kan uppleva stoltheten i att skapa unika accessoarer på egen hand samtidigt som de har massor av kreativt skoj.
 • Ge barn coola projekt att skapa med LEGO DOTS seten. Detta smarta armbandsset erbjuder fri designinspiration som hjälper barn att utveckla kreativitet och självförtroende.
 • LEGO byggklossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och plattor tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Äventyrsarmband
SKU
41918
EAN
5702016668612
UPC
673419322409
Delar
34
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
89 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.