LEGO 41910 Glassarmband för bästisar

Låt ditt barn fördjupa sig i fantasifulla lekar med detta armbandsset

lego 41910 glassarmband for bastisar
 • 34 Delar
 • LEGO DOTS Tema
 • 41910 SKU

Låt ett barn upptäcka det roliga med att skapa egna vänskapsarmband med dessa LEGO® DOTS Glassarmband för bästisar (41910) i begränsad upplaga, med 2 justerbara armband och 32 färgglada plattor. Ett kreativt gör-det-själv-set! Barn kan utveckla sin förmåga att uttrycka sig när de dekorerar och delar armbanden, följer de medföljande mönsteridéerna eller hittar på egna, unika …

Läs mer...

Priser LEGO 41910 Glassarmband för bästisar

Lego.com LEGO.com 89 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO 41910 Glassarmband för bästisar

 • Låt ett barn upptäcka det roliga med att skapa egna vänskapsarmband med dessa LEGO DOTS Glassarmband för bästisar (41910) i begränsad upplaga, med 2 justerbara armband och 32 färgglada plattor.
 • Ett kreativt gör-det-själv-set! Barn kan utveckla sin förmåga att uttrycka sig när de dekorerar och delar armbanden, följer de medföljande mönsteridéerna eller hittar på egna, unika stilar.
 • De färgglada plattorna i detta set är perfekta för roliga lekar med vänner. Barn kan också använda plattorna från LEGO DOTS Extra DOTS – serie 1 (41908) för att piffa till sina söta vänskapsarmband.
 • Alla som gillar gör-det-själv-projekt eller pyssel kommer att älska detta kreativa set. De justerbara armbanden och färgglada, dekorerade plattorna är perfekta som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 6 år.
 • Små och helt galet söta! Armbanden är 20 cm långa och detta söta armbandsset är perfekt för unga designer som vill ta med sig sina skapelser och sedan dela eller använda sin favoritversion.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker främjar barns kreativa byggförmåga och fantasi, plus att de får uppleva glädjen i att skapa något nytt på egen hand.
 • Öppna påsen och låt det roliga börja med att dekorera armbanden. Inspirationsidéer som är lätta att följa gör det enkelt att designa armbanden, så att barn kan känna stoltheten i att skapa något helt unikt, samtidigt som de har massor av kreativt skoj.
 • Ge barn kreativa projekt att skapa med LEGO DOTS seten. Detta smarta armbandsset erbjuder fri designinspiration som hjälper barn att utveckla kreativitet och självförtroende.
 • LEGO byggklossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och plattor tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Glassarmband för bästisar
SKU
41910
EAN
5702016667561
UPC
673419321822
Delar
34
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
89 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.