LEGO 41909 Armband i sjöjungfrustil

Ge din lilla sjöjungfru en kreativ present!

lego 41909 armband i sjojungfrustil
 • 34 Delar
 • LEGO DOTS Tema
 • 41909 SKU

Låt ditt barn upptäcka det roliga med att skapa vänskapsarmband med detta LEGO® DOTS Armband i sjöjungfrustil (41909) i begränsad upplaga, med 2 justerbara band och 32 färgglada plattor. Leken börjar med att dekorera! Massor av kreativa gör-det-själv-armbandsidéer! Barn kan låta fantasin flöda och uttrycka sina känslor när de dekorerar och delar armbanden, följer de medföljande …

Läs mer...

Priser LEGO 41909 Armband i sjöjungfrustil

Lego.com LEGO.com 89 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO DOTS

Beskrivning LEGO 41909 Armband i sjöjungfrustil

 • Låt ditt barn upptäcka det roliga med att skapa vänskapsarmband med detta LEGO DOTS Armband i sjöjungfrustil (41909) i begränsad upplaga, med 2 justerbara band och 32 färgglada plattor. Leken börjar med att dekorera!
 • Massor av kreativa gör-det-själv-armbandsidéer! Barn kan låta fantasin flöda och uttrycka sina känslor när de dekorerar och delar armbanden, följer de medföljande mönsteridéerna eller hittar på egna, speciella stilar.
 • Plattorna i detta eller andra set är perfekta för kreativa lekar med vänner. Barn kan lägga till plattorna från LEGO DOTS Extra DOTS – serie 1 (41908) och verkligen hänge sig åt att skapa sina egna unika armband.
 • Alla som gillar gör-det-själv-projekt eller pyssel kommer att älska detta kreativa set. De flexibla armbanden och de färgglada dekorationsplattorna gör detta set perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 6 år.
 • Litet, enkelt och helt bärbart. Armbanden är 20 cm långa och detta populära pysselset är perfekt för unga designer som villa testa nya idéer och sedan dela eller bära sin favoritversion.
 • Drivs av barns fantasi för obegränsad kreativitet och lek! Batterifria leksaker främjar barns kreativa byggförmåga och låter dem uppleva glädjen i att skapa något nytt på egen hand.
 • Öppna påsen och låt det roliga börja med att dekorera armbanden. Inspirationsidéer som är lätta att följa gör det enkelt att designa armbanden, så att pojkar och flickor kan uppleva stoltheten i att skapa unika smycken på egen hand samtidigt som de har massor av kreativt skoj.
 • Ge barn coola projekt att skapa med LEGO DOTS seten. Detta smarta armbandsset erbjuder fri designinspiration som hjälper barn att utveckla kreativitet och självförtroende.
 • LEGO byggklossar och plattor uppfyller de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och plattor tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att varje byggset för barn uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Armband i sjöjungfrustil
SKU
41909
EAN
5702016667554
UPC
673419321815
Delar
34
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
89 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.