LEGO Surfstrandhus 41693

Strandhus med 2vningar fr roliga sommarlekar

lego 41693 surfstrandhus
 • 685 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41693 SKU

Låt de glada semesterdagarna vara hela året med detta LEGO Friends Surfstrandhus (41693). Barn som älskar semester kan återuppleva semesterminnen när de umgås med vännerna vid havet. LEGO liv på stranden. Denna 2-våningsbyggnad innehåller en glassbutik med takterrass, en strandbutik med uthyrning och LEGO Friends Mias mormors lägenhet och grönsaksland. Setet innehåller en cool cabriolet, där …

Läs mer...

Priser LEGO Surfstrandhus 41693

Lego.com LEGO.com 899 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Surfstrandhus 41693

Låt de glada semesterdagarna vara hela året med detta LEGO Friends Surfstrandhus (41693). Barn som älskar semester kan återuppleva semesterminnen när de umgås med vännerna vid havet.

LEGO liv på stranden
Denna 2-våningsbyggnad innehåller en glassbutik med takterrass, en strandbutik med uthyrning och LEGO Friends Mias mormors lägenhet och grönsaksland. Setet innehåller en cool cabriolet, där Andrea och Mia kan lasta sina surfbrädor innan de börjar leta efter vågor. På stranden kan de surfa på vågorna och leka med delfinen och sköldpaddan. Som i alla LEGO Friends set ingår massor av tillbehör som inspirerar till kreativt berättande. En leksaksgitarr, skivspelare och solskydd är bara några av delarna som ingår för att hjälpa barn att skapa fantasifulla semesteräventyr.

Fantastiska vänskapsgåvor för barn
Introducera barn till Heartlake City, en plats med vardagshjältar och spännande uppdrag, där alla barn kan hitta en kompis som är precis som dem.

 • Låt små byggare fördjupa sig i en värld av sommarlek med detta LEGO Friends Surfstrandhus (41693). Barn kan iscensätta en perfekt dag, fånga vågor och umgås på stranden med sina vänner.
 • Detta lekset innehåller en strandbutik med uthyrning, en glassbutik och en lägenhet. Innehåller också en cabriolet, LEGO Friends Mia och Andrea, en mikrodocka, samt en hund, en delfin och en sköldpadda.
 • Barn kan hyra surfutrustning, träffa vänner i glassbutiken och sedan ge sig av i bilen och leta efter vågor. De kan umgås med Mias mormor och hjälpa henne att plocka grönsaker i hennes trädgård på terrassen.
 • Med så många funktioner att upptäcka är detta set en fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till barn från 6 år som älskar att återuppleva minnen av roliga sommarsemestrar.
 • Modellen är 18 cm hög, 35 cm bred och 10 cm djup, vilket gör denna underhållande, kreativa present liten nog att visa upp samtidigt som den är full av roliga funktioner.
 • Detta set är en fantastisk vänskapsleksak. Rummen på övervåningen är avtagbara för separat lek. Rummen kan också arrangeras om på valfritt sätt. Perfekt för kreativa barn!
 • Det finns massor av tillbehör för barn som älskar kreativ lek. En gitarr, 3 surfbrädor, 2 paddlar, en skivspelare, köksutrustning och en kokosdryck är bara några av de många tillbehör som ingår i setet.
 • Ta med barn på en semester till LEGO Friends Heartlake City och låt deras fantasi flöda fritt. Där kan de upptäcka spännande äventyr, vardagshjältar och massor av djurleksaker.
 • Sedan 1958 har populära LEGO leksaker uppfyllt stränga branschstandarder och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier, för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • Klossarna och delarna i nya LEGO leksaker tappas, kläms, vrids, värms, böjs, repas och sträcks för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Surfstrandhus
SKU
41693
EAN
5702016973570
Delar
685
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.