LEGO Hunddagis 41691

Detaljerat klossbyggt set fr barn som lskar hundar

lego 41691 hunddagis
 • 221 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41691 SKU

Letar du efter en present till ett barn som älskar hundleksaker? Setet LEGO Friends Hunddagis (41691) är ett fantastiskt val. Det innehåller massor av detaljer och 2 LEGO Friends minidockor som hjälper djurgalna barn att förlora sig i timmar av kreativa lekar. Låt fantasin växa. Det finns massor av sätt för barn att låtsas ha kul …

Läs mer...

Priser LEGO Hunddagis 41691

Lego.com LEGO.com 181 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Hunddagis 41691

Letar du efter en present till ett barn som älskar hundleksaker? Setet LEGO Friends Hunddagis (41691) är ett fantastiskt val. Det innehåller massor av detaljer och 2 LEGO Friends minidockor som hjälper djurgalna barn att förlora sig i timmar av kreativa lekar.

Låt fantasin växa
Det finns massor av sätt för barn att låtsas ha kul med hundarna på dagiset. De kan hjälpa LEGO Friends Emma att tvätta hundarna i poolen, låta dem motionera på gården och lära dem att springa genom en agilitytunnel. Setet är fullspäckat med söta tillbehör som barn kommer att älska – det finns söta borstar och till och med en liten hundbajskorv att städa upp!

Öppna upp en värld av kreativ lek
Heartlake City lekseten innehåller igenkännliga karaktärer och verkliga detaljer som hjälper små byggare att utforska sina passioner med nya vänner vid sin sida.

 • Ge barn som gillar djurleksaker timmar av kreativt skoj med leksetet LEGO Friends Hunddagis (41691), där de kan låtsas sköta om valpar medan hundarnas ägare jobbar.
 • Innehåller LEGO Friends minidockorna Emma och Roxy, en hundfigur och en valpfigur som är ny för januari 2021. Innehåller också en skötselstation, kassaapparat, separat pool och agilitytunnel.
 • Denna gåva för barn är full av scenarier för kreativ lek. De kan låtsas sköta om hundarna, leka med dem i trädgården, tvätta dem i poolen eller sälja hundgodis till kunder.
 • Överraska ett barn som älskar hundar med denna djurleksak. Den är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till barn från 6 år. Det krävs begränsad byggerfarenhet för att bygga detta lekset.
 • Detta hundlekset är snyggt att visa upp. Det är 13 cm högt, 17 cm brett och 9 cm djupt, så det tar inte upp så mycket plats och kan visas upp, redo för lek när som helst.
 • Denna prisvärda valpleksak innehåller söta tillbehör, som boll, ben, pinne, kex, matlåda, schampo och borste – och till och med en bajskorv! – som väcker fantasin.
 • Introducera små byggare till Heartlake Citys värld där de kan utforska sina passioner i sällskap av fantastiska vänner.
 • Byggdelarna i denna nya LEGO leksak uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Friends set testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hunddagis
SKU
41691
EAN
5702016971750
Delar
221
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.