LEGO 41690 Friends adventskalender

Svårt att hitta

Gr nedrkningen till jul nnu roligare med LEGO Friends

lego 41690 friends adventskalender
 • 370 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41690 SKU

Låt barn iscensätta den perfekta julen med denna LEGO Friends adventskalender (41690). Bakom var och en av de 24 luckorna finns en vackert detaljerad byggleksak som gör nedräkningen till jul nästan lika rolig som själva julafton! En daglig överraskning att upptäcka. Bland de 24 gåvorna kommer barn att hitta 5 LEGO Friends karaktärer i mikrodockform. Det …

Läs mer...

Priser LEGO 41690 Friends adventskalender

Denna produkt har tagit slut

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO 41690 Friends adventskalender

Låt barn iscensätta den perfekta julen med denna LEGO Friends adventskalender (41690). Bakom var och en av de 24 luckorna finns en vackert detaljerad byggleksak som gör nedräkningen till jul nästan lika rolig som själva julafton!

En daglig överraskning att upptäcka
Bland de 24 gåvorna kommer barn att hitta 5 LEGO Friends karaktärer i mikrodockform. Det finns också en present till varje tjej som representerar hennes passion. Detta byggbara, kreativa set låter barn återskapa mysiga julaktiviteter – barn kan skapa en bok att läsa i den klossbyggda fåtöljen framför eldstaden under julgranen.

Fullspäckat med lekvärde
Minimodellerna kan användas som dekoration i barnrummet, men de är också perfekta för kreativa lekar – det finns en mixer med höjbar arm, en snurrande kavel och en ugn med öppningsbar lucka så att barn kan låtsas baka julkakor. Gör julen riktigt magisk för barn med en adventskalender som skänker glädje under hela högtiden och långt därefter.

 • Överraska någon som älskar Heartlake City i december med denna LEGO Friends adventskalender (41690). Full med söta julleksaker som skapar LEGO magi under nedräkningen till jul och långt därefter.
 • Innehåller 5 mikrodockor med julstrumpa, plus en kattunge och en valp. Med byggbara vinterleksaker som släde, snowboard och kälke. Det finns också ett piano och en robot med fjärrkontroll.
 • Barn hittar en ny byggbar leksak bakom varje lucka. De kan användas som dekoration eller ställas upp på den utfällbara mattan där barn kan iscensätta sina juläventyr.
 • Dessa byggbara leksaker är små men har många smarta lekfunktioner som väcker fantasin – den rullande kaveln, mixern med höjbar arm och den öppningsbara ugnsluckan.
 • Den perfekta tidiga julklappen till barn som vill ha en adventskalender som skänker glädje långt efter december. Detta set med 370 delar är perfekt för pojkar och flickor från 6 år som älskar jullekar.
 • Denna LEGO Friends adventskalender är 25 cm hög, 37 cm bred och 6 cm djup.
 • Heartlake City byggleksaker är fullspäckade med realistiska detaljer som hjälper barn att utforska den verkliga världen. Denna LEGO Friends adventskalender låter dem ge uttryck för glädjen i att vara tillsammans på julen.
 • Nya LEGO leksaker och byggklossar uppfyller stränga branschstandarder, vilket säkerställer att de är hållbara och kompatibla – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO leksaker för barn testas på nästan alla tänkbara sätt så att du kan vara säker på att varje byggset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Friends adventskalender
SKU
41690
EAN
5702016916126
Delar
370
Tema
LEGO Friends
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
259 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.