LEGO Magiskt pariserhjul och rutschkana 41689

Leksak med pariserhjul och rutschkana fr barn

lego 41689 magiskt pariserhjul och rutschkana
 • 545 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41689 SKU

Barn behöver inte längre vänta på att tivolit ska komma till stan för att uppleva allt skoj. LEGO Friends Magiskt pariserhjul och rutschkana (41689) tar med allt det roliga från tivolit till barns sovrum varje dag. De kan snurra runt i pariserhjulet med de söta, lila vagnarna, jobba i godiskiosken och underhålla publiken med magiska …

Läs mer...

Priser LEGO Magiskt pariserhjul och rutschkana 41689

Amazon.se Amazon.se -1% 520 kr Se
Lego.com LEGO.com 524 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 856 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Magiskt pariserhjul och rutschkana 41689

Barn behöver inte längre vänta på att tivolit ska komma till stan för att uppleva allt skoj. LEGO Friends Magiskt pariserhjul och rutschkana (41689) tar med allt det roliga från tivolit till barns sovrum varje dag. De kan snurra runt i pariserhjulet med de söta, lila vagnarna, jobba i godiskiosken och underhålla publiken med magiska korttrick.

Magiska stunder för hela familjen
Barn kommer att trollbindas av den magiska rutschkanan som tycks få gästerna att försvinna! De kommer att älska att leka trollkarl och förbluffa sin familj med trolleritricket. Setet är ett fantastiskt sätt för vuxna och barn att dela allt tivoliskoj, när vuxna kan återuppleva kära barndomsminnen av klassiska tivoliattraktioner.

Magiska låtsaslekar
LEGO Friends lekset låter barn utforska all spänning och färg i den verkliga världen med kompisar som alltid ställer upp för dem.

 • LEGO Friends Magiskt pariserhjul och rutschkana (41689) är den perfekta presenten till kreativa barn som älskar tivolin. Byggsetet innehåller ett trolleritrick så att barn kan imponera på sina vänner.
 • Detta tivoliset innehåller 3 LEGO Friends minidockor med tivolikläder och ansiktsmålningar. Det innehåller också kreativa tivolitillbehör som jongleringskäglor, klubba, hög hatt och en karta över tivolit.
 • Barn kan åka LEGO pariserhjulet, underhålla publiken med magiska korttrick och jonglering, jobba i godiskiosken eller få tivoligäster att försvinna när de åker nerför den magiska rutschkanan!
 • Längst ner på rutschkanan finns smarta spegelpaneler som får minidockorna att ”försvinna”. I själva verket går de av rutschkanan baktill på modellen för att överraska sina vänner som väntar på framsidan!
 • Detta LEGO Friends lekset är en fantastisk julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till kreativa barn från 7 år som älskar att iscensätta verkliga lekscenarier med sina vänner – och allt som är magiskt.
 • Pariserhjulet är 22 cm högt, 18 cm brett och 12 cm djupt, medan rutschkanan är 28 cm hög, 14 cm bred och 15 cm djup.
 • Kompatibelt med andra LEGO Friends magiska tivoliset – Magisk bergochdalbana (41685), Magisk akrobatik (41686), Magiska tivolistånd (41687) och Magisk husvagn (41688) för ännu mer skoj.
 • Introducera barn till den magiska världen i Heartlake City, där barn kan utforska sina passioner tillsammans med sina bästa vänner.
 • LEGO Friends set uppfyller stränga branschstandarder, vilket säkerställer att de är hållbara och kompatibla – så har det varit sedan 1958.
 • Alla nya LEGO leksaker testas på nästan alla tänkbara sätt så att du kan vara säker på att varje byggset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Magiskt pariserhjul och rutschkana
SKU
41689
EAN
5702016943511
UPC
673419347020
Delar
545
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.