LEGO Magisk husvagn 41688

Vintagehusvagn och en spdams tlt fr kreativa barn

lego 41688 magisk husvagn
 • 348 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41688 SKU

Letar du efter en present till ett barn som gillar knasiga fordon? Överraska dem med denna LEGO Friends Magiska husvagn (41688). Detta prisvärda lekset innehåller en leksakshusvagn, en spådams tält, 2 minidockor, en häst och en uggla. Charmiga detaljer. Den hästdragna husvagnen är full med traditionella funktioner, som de söta fönsterluckorna och en gammaldags lykta. Taket …

Läs mer...

Priser LEGO Magisk husvagn 41688

Amazon.se Amazon.se -12% 398 kr Se
Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Proshop.se Proshop.se 509 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 689 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Magisk husvagn 41688

Letar du efter en present till ett barn som gillar knasiga fordon? Överraska dem med denna LEGO Friends Magiska husvagn (41688). Detta prisvärda lekset innehåller en leksakshusvagn, en spådams tält, 2 minidockor, en häst och en uggla.

Charmiga detaljer
Den hästdragna husvagnen är full med traditionella funktioner, som de söta fönsterluckorna och en gammaldags lykta. Taket har gångjärn på sidorna så att barn enkelt kan utforska insidan. Där hittar de en säng, ett kök med spis och ett bord att äta vid. De kan sedan sköta om hästen eller leka med ugglan. I tältet finns en kristallkula. Med hjälp av en knopp som kan vridas snurrar kulan och avslöjar Mias framtid. Barn kan välja om den ska visa ett ledset eller ett glatt ansikte, eller helt enkelt låta ödet bestämma ...

Vänskapens magi
Introducera små byggare till Heartlake City leksaker där en värld full av realistiska rollekar väntar. LEGO Friends set hjälper barn att utforska sina passioner tillsammans med spännande karaktärer.

 • Barn kan förtrollas av det mystiska resande tivolit med setet Magisk husvagn (41688). Detta magiska set för barn innehåller en vintagehusvagn och en spådams tält för magiska rollekar.
 • Innehåller 2 LEGO Friends minidockor, en häst och en uggla, vilket innebär att det finns massor av sätt att ha kul med kreativa rollekar. Barn kan utforska den mysiga husvagnen med spis, bord och dold toalett.
 • Barn kan använda sin fantasi för att skapa berättelser där de sköter om hästen, rådfrågar den visa ugglan, läser kristallkulan och ser in i framtiden, eller kör och hänger utanför husvagnen.
 • Spådamens separata tält förlänger lekarna! Barn kan underhålla sin familj genom att se in i framtiden eller ta med kristallkulan till en kompis för mystiska och roliga lekstunder.
 • Funktionsspäckat magiskt set som är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller bara-för-att-gåva till kreativa barn och pojkar och flickor som från 6 år som älskar fordon.
 • Husvagnen är 11 cm hög och 24 cm lång, medan tältet är 11 cm högt och 8 cm brett, vilket innebär att modellerna tar upp begränsat med utrymme när de visas upp.
 • Setet är fullspäckat med kreativa tillbehör, och husvagnens tak kan öppnas så att det är lätt för små fingrar att leka med spisen eller vrida på kranen för att fylla en hink med vatten till hästen.
 • Kan sättas ihop med andra LEGO Friends magiska tivoliset – Magisk bergochdalbana (41685), Magisk akrobatik (41686), Magiska tivolistånd (41687), och Magiskt pariserhjul och rutschkana (41689) – för ännu mer skoj.
 • Alla nya LEGO leksaker och minidockor uppfyller stränga branschstandarder, vilket säkerställer att de är hållbara och kompatibla – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Friends set testas på nästan alla tänkbara sätt så att du kan vara säker på att varje byggset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Magisk husvagn
SKU
41688
EAN
5702016916119
UPC
673419341882
Delar
348
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.