LEGO Magiska tivolistånd 41687

Tivolistnd och LEGO trolleritrick fr barn

lego 41687 magiska tivolistand
 • 361 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41687 SKU

Ta med det roliga från tivolit till barns sovrum med setet Magiska tivolistånd (41687). Det innehåller massor av kreativa tillbehör, som en glasskiosk, rörlig vagn för ansiktsmålning, biljettlucka och vändkors – precis som på ett riktigt tivoli. Det finns till och med ett svävande trolleritrick! Späckat med roliga funktioner. Setet innehåller en mikrodocka och 2 minidockor …

Läs mer...

Priser LEGO Magiska tivolistånd 41687

Lego.com LEGO.com 279 kr Se
Amazon.se Amazon.se 358 kr Se
Proshop.se Proshop.se 381 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 511 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Magiska tivolistånd 41687

Ta med det roliga från tivolit till barns sovrum med setet Magiska tivolistånd (41687). Det innehåller massor av kreativa tillbehör, som en glasskiosk, rörlig vagn för ansiktsmålning, biljettlucka och vändkors – precis som på ett riktigt tivoli. Det finns till och med ett svävande trolleritrick!

Späckat med roliga funktioner
Setet innehåller en mikrodocka och 2 minidockor klädda i magiska dräkter – 1 med ansiktsmålning och 1 med trollkarlsmantel. Barn kan låtsas vara tivoligäst, personal eller magikern som uppträder för barnen – genom att vrida på en knopp kan de få Emma att ”sväva”, ett trick barn kommer att älska att visa upp för sin familj. De kan också ta med trolleritricket till lekstunderna för att imponera på kompisar med sina magiska krafter! Som en extra cool överraskning finns det också speciella delar som lyser i mörkret när lamporna släcks! Ta med barn till den spännande Heartlake City världen, där de kan uppleva oändligt skoj tillsammans med de magiska LEGO Friends tjejerna.

 • Ta med tivolispänningen hem med LEGO Friends Magiska tivolistånd (41687). Detta set innehåller 4 tivolistånd med ett avtagbart trolleritrick, som barn kan använda för att underhålla vänner och familj.
 • Med 2 LEGO Friends minidockor och en mikrodocka finns det massor av kreativa rollekar att utforska. För att göra det extra mystiskt ingår även klossar som lyser i mörkret när lamporna släcks!
 • Detta set är fullspäckat med kreativa tillbehör. Barn kan servera glass, måla ansikten eller köpa en biljett till tivolit. De kan också ta med trolleritricket till lekstunder för att imponera på vänner med sina ”magiska” krafter!
 • Känner du ett kreativt barn från 6 år som älskar tivolilekar? Detta LEGO Friends set är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp. Trolleritricket är perfekt för interaktiv lek med vänner.
 • Hela setet med tivolistånd är 14 cm högt, 31 cm brett och 6 cm djupt. Ståndet med trolleritricket är 11 cm högt, 8 cm brett och 9 cm djupt.
 • Kan sättas ihop med andra LEGO Friends magiska tivoliset – Magisk bergochdalbana (41685), Magisk akrobatik (41686), Magisk husvagn (41688) och Magiskt pariserhjul och rutschkana (41689) – för ännu mer skoj.
 • Detta magiska byggset för barn är en del av LEGO Heartlake City världen med vardagshjältar och spännande verklighetsbaserade scenarier.
 • LEGO Friends byggklossar och lekset uppfyller stränga branschstandarder, vilket säkerställer att de är hållbara och kompatibla – så har det varit sedan 1958.
 • Fantasifulla LEGO leksaker testas på nästan alla tänkbara sätt så att du kan vara säker på att varje byggset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Magiska tivolistånd
SKU
41687
EAN
5702016916102
UPC
673419341875
Delar
361
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.