LEGO Magisk akrobatik 41686

Rolig akrobatik fr kreativa barn som lskar tivolilek

lego 41686 magisk akrobatik
 • 223 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41686 SKU

Känner du en liten gymnast? Belöna dem med det fantastiska leksetet LEGO Friends Magisk akrobatik (41686). Låt dem uppleva allt roligt på tivolit när de låtsas göra akrobatiska trick för att imponera på publiken. Actionspäckad rollek. Små akrobater kommer att bli snurriga av glädje över detta tivoliset för barn. Det finns en hästdragen tivolivagn som snurrar …

Läs mer...

Priser LEGO Magisk akrobatik 41686

Lego.com LEGO.com 181 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 448 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Magisk akrobatik 41686

Känner du en liten gymnast? Belöna dem med det fantastiska leksetet LEGO Friends Magisk akrobatik (41686). Låt dem uppleva allt roligt på tivolit när de låtsas göra akrobatiska trick för att imponera på publiken.

Actionspäckad rollek
Små akrobater kommer att bli snurriga av glädje över detta tivoliset för barn. Det finns en hästdragen tivolivagn som snurrar det akrobatiska hjulet, som också är avtagbart. Karaktärerna kan snurra runt trapetsstången i ringarna. Och som avslutande trick kan minidockorna vackla fram på ett par styltor. Setet innehåller massor av kreativa tillbehör, som snygga flaggor och en hatt till hästen, och båda karaktärerna har målade ansikten och showkläder. Plattor som lyser i mörkret ger dessa modeller en magisk, mystisk känsla.

Magi i Heartlake City
LEGO Friends set låter barn utforska sina passioner mot en bakgrund av verklighetstrogna miljöer med välkomnande karaktärer vid sin sida.

 • Magisk akrobatik (41686) låter barn som älskar tivolin leka att de ordnar en show och visar upp trick med akrobatiska leksaker.
 • Innehåller 2 LEGO Friends minidockor – Olivia och Stella – klädda i showkläder och en hästfigur, plus tivolivagn, stång och massor av kreativa tillbehör.
 • När barn drar vagnen snurrar hjulet. Det är också avtagbart så att det kan snurras separat. En vridbar knopp gör att minidockorna kan svinga sig runt stången.
 • Leksetet Magisk akrobatik (41686) är den perfekta presenten till pojkar och flickor från 6 år som älskar kreativa tivolilekar. Perfekt som födelsedagspresent eller bara-för-att-gåva.
 • Med hästen fastspänd är tivolivagnen 9 cm hög, 22 cm lång och 6 cm bred. Stången är 8 cm hög, 7 cm bred och 4 cm djup.
 • Kompatibelt med andra LEGO Friends magiska tivoliset – Magisk bergochdalbana (41685), Magiska tivolistånd (41687), Magisk husvagn (41688) och Magiskt pariserhjul och rutschkana (41689) för ännu mer skoj.
 • Det finns LEGO Friends set för barn i alla åldrar, oavsett om de vill utforska sina passioner, iscensätta verkliga scenarier eller hitta på egna berättelser med karaktärer som är precis som dem.
 • LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Nya LEGO leksaker testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Magisk akrobatik
SKU
41686
EAN
5702016916058
UPC
673419341868
Delar
223
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
181 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.