LEGO Magisk bergochdalbana 41685

Fantastisk tivolileksak som tar tivolits spnning till barns rum

lego 41685 magisk bergochdalbana
 • 974 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41685 SKU

Framkalla tivoliglädje med LEGO Friends Magisk bergochdalbana (41685). Barn och vuxna kommer att älska att återskapa glädjen från tivolit när de bygger och utforskar detta detaljrika set. Grymma autentiska detaljer. Denna modell med 974 delar är ett inspirerande byggprojekt, och väl färdigbyggt finns det så många kreativa lekalternativ. I mitten finns ett stort tivolitält med tygtak …

Läs mer...

Priser LEGO Magisk bergochdalbana 41685

Lego.com LEGO.com 804 kr Se
Amazon.se Amazon.se 977 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 316 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Magisk bergochdalbana 41685

Framkalla tivoliglädje med LEGO Friends Magisk bergochdalbana (41685). Barn och vuxna kommer att älska att återskapa glädjen från tivolit när de bygger och utforskar detta detaljrika set.

Grymma autentiska detaljer
Denna modell med 974 delar är ett inspirerande byggprojekt, och väl färdigbyggt finns det så många kreativa lekalternativ. I mitten finns ett stort tivolitält med tygtak – scenen för en magisk show. Barn kan låtsas vara magiker och med hjälp av en låda med smart funktion få LEGOFriends minidockorna att försvinna! De kan också låtsas vara en eldslukande jonglör. Setet innehåller en bergochdalbana, komplett med söta kaninbilar och kamera, plus en gungattraktion som verkligen snurrar till det. När lamporna släcks kan barn kolla in klossarna som lyser i mörkret!

Vänskapens magi
Transportera barn till Heartlake City, en värld med vardagshjältar och realistiska miljöer där de kan träffa vänner som är precis som dem.

 • Kreativa barn kan fördjupa sig i oändliga tivolilekar med Magisk bergochdalbana (41685). Detta detaljerade set kommer att underhålla barn i timmar när de utforskar alla kreativa funktioner.
 • Detta stora set innehåller 4 minidockor, så det finns massor av rolleksmöjligheter. Det finns också 2 karuseller, 2 magiska trick, popcornstånd, fotoautomat och ett stort tivolitält med tygtak där den magiska showen visas.
 • Barn kan imponera på vänner och familj genom att göra magiska trick, åka den funktionsspäckade bergochdalbanan, ta en åktur i gungattraktionen, köpa popcorn och låtsas sluka eld.
 • Denna ultimata julklapp eller födelsedagspresent kommer att glädja pojkar och flickor från 8 år. Med massor av kreativa tillbehör att bygga är setet perfekt för vuxna som vill ta del av allt byggskoj.
 • Detta stora set kommer garanterat att imponera. Det stora tivolitältet är 27 cm högt och 34 cm brett, och bergochdalbanan är 13 cm hög och 52 cm bred.
 • Det finns massor av tillbehör som inspirerar till oändligt berättande, som jongleringskäglor, scensmink och ballonger. Klossarna som lyser i mörkret kommer till liv när lamporna släcks!
 • Kompatibelt med andra LEGO Friends magiska tivoliset – Magisk akrobatik (41686), Magiska tivolistånd (41687), Magisk husvagn (41688) och Magiskt pariserhjul och rutschkana (41689) för ännu mer skoj.
 • Välkommen till Heartlake City, där barn kan utforska funktionsspäckade lekset med omtänksamma karaktärer. Dessa set hjälper barn att utforska den verkliga världen och alla dess färger.
 • LEGO byggklossar uppfyller stränga branschstandarder, vilket säkerställer att de är hållbara och kompatibla – så har det varit sedan 1958.
 • Nya LEGO leksaker testas på nästan alla tänkbara sätt så att du kan vara säker på att varje byggset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Magisk bergochdalbana
SKU
41685
EAN
5702016916676
UPC
673419342087
Delar
974
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
804 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.