LEGO Heartlake Citys hotell 41684

Ultimat hotelleksak fr timmar av rstidslek

lego 41684 heartlake citys hotell
 • 1308 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41684 SKU

Letar du efter en glamorös gåva för att imponera på ett kreativt barn? Heartlake Citys hotell (41684) kommer att överraska och glädja barn så fort de kliver in genom svängdörren. Detta vackra 3-våningsset är fullt av kreativa detaljer som kommer att underhålla små byggare i timmar med verklighetstrogen lek. Femstjärniga funktioner. Det finns massor att utforska, …

Läs mer...

Priser LEGO Heartlake Citys hotell 41684

Lego.com LEGO.com 909 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 431 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Heartlake Citys hotell 41684

Letar du efter en glamorös gåva för att imponera på ett kreativt barn? Heartlake Citys hotell (41684) kommer att överraska och glädja barn så fort de kliver in genom svängdörren. Detta vackra 3-våningsset är fullt av kreativa detaljer som kommer att underhålla små byggare i timmar med verklighetstrogen lek.

Femstjärniga funktioner
Det finns massor att utforska, från pianobaren och receptionen till sviterna och matplatsen utomhus, plus femstjärniga inslag som ett spa och en takvåning. Setet innehåller också en minidocka i form av skådespelaren Amelia så att barn kan låtsas leva kändisliv. LEGO Friends Stephanie, Emma och River ingår också och kan vara gäster, receptionist eller piccolo.

Set för alla årstider
Innehåller årstidstillbehör som ger en extra dimension till lekarna. När årstiderna växlar kan barn dekorera sin modell med kreativa detaljer och få lekarna att kännas nya varje gång. Trädens löv kan ändra färg på hösten, det finns snöbollar, istappar och en snögubbe till vintern, plus blommor till sommaren.

 • Låt barn låtsas leva kändisliv på Heartlake Citys hotell (41684), en funktionsspäckad 3-våningsbyggnad i parisisk stil, komplett med årstidstillbehör för skoj hela året.
 • Innehåller 4 LEGO Friends minidockor – inklusive skådespelare och receptionistfigurer – och 3 djurfigurer. Hotellet är fullspäckat med autentiska detaljer och har 5 rum att utforska, plus en matplats utomhus.
 • Kreativa barn får timmar av skoj när de återskapar hur det är att bo eller arbeta på ett femstjärnigt hotell. De kommer att älska att använda fantasin för att dekorera hotellet med tillbehör som passar årstiden.
 • Perfekt julklapp till pojkar och flickor från 8 år som älskar verklighetstrogna leksaker. En imponerande present till barn med begränsad byggerfarenhet som kommer att älska denna byggutmaning.
 • Huvudbyggnaden är 28 cm hög, 28 cm bred och 14 cm djup. Tack vare sin storlek och design är denna LEGO Friends modell perfekt som imponerande uppvisningsmodell.
 • Som alla LEGO Friends set innehåller denna modell med 1 308 delar massor av autentiska detaljer som inspirerar till riktigt kreativa lekar. Det finns till och med en bagagevagn till piccolon och nycklar som passar i dörrarna!
 • Kreativt set med årstidstema som gör att lekarna känns nya året runt. Till vintern finns det ljus och snöbollar, till sommaren finns det blommor och glass och till hösten finns gyllene löv och pumpor.
 • Introducera barn till den spännande världen av Heartlake City leksaker. De hittar coola fordon, realistiska byggnader och vardagshjältar – perfekt för barn som älskar lekar om den verkliga världen.
 • Nya LEGO leksaker uppfyller stränga branschstandarder, vilket säkerställer att de är hållbara och kompatibla – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Friends Heartlake City leksaker testas på nästan alla tänkbara sätt så att du kan vara säker på att varje byggset uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Heartlake Citys hotell
SKU
41684
Delar
1308
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
909 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.