LEGO Ridcenter i skogen 41683

Ridventyr i en funktionsspckad skogsleksak

lego 41683 ridcenter i skogen
 • 511 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41683 SKU

Ge bort en rolig rollekspresent till djurvänner med LEGO Friends Ridcenter i skogen (41683). Denna 3-våningsranch är fullspäckad med funktioner, tillbehör och figurer som inspirerar till oändligt berättande och roliga djurlekar. Sadla upp för skoj i naturen. Barn kan följa med Mia, Savannah, hennes ledarhund Goldie och hennes bror Kevin när de utforskar skogen från hästryggarna. …

Läs mer...

Priser LEGO Ridcenter i skogen 41683

Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 039 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Ridcenter i skogen 41683

Ge bort en rolig rollekspresent till djurvänner med LEGO Friends Ridcenter i skogen (41683). Denna 3-våningsranch är fullspäckad med funktioner, tillbehör och figurer som inspirerar till oändligt berättande och roliga djurlekar.

Sadla upp för skoj i naturen
Barn kan följa med Mia, Savannah, hennes ledarhund Goldie och hennes bror Kevin när de utforskar skogen från hästryggarna. Väl tillbaka på LEGO Friends ranchen kan de sköta om hästarna eller slappna av i skogshuset, som har kök, sovrum och matplats. Det roliga fortsätter utomhus när de myser runt lägerelden och grillar marshmallows. Setet innehåller massor av tillbehör som inspirerar till kreativa lekar, och andra våningen är avtagbar för enkel åtkomst.

Kreativa presenter som låter barn utforska sina passioner
Från vetenskap och teknik till konst och natur – varje LEGO Friends karaktär har sina egna intressen. Introducera barn till tjejerna från Heartlake City, så får de en speciell kompis som de kan utforska sina passioner med.

 • Låt barn omsätta sin kärlek till djur i kreativa lekar med LEGO Friends Ridcenter i skogen (41683), där de kan sköta om djur, utforska naturen och umgås med vänner.
 • Innehåller totalt 7 figurer: LEGO Friends Mia och Savannah, en mikrodocka, en hund för barn och en ponny. Innehåller också 2 leksakshästar med gängade huvuden som förstärker de realistiska lekarna.
 • 3-våningsranchen har ett stall på nedervåningen med kök, sovrum och matplats ovanför. Utanför kan barn lägga hunden i hundkojan och sedan grilla marshmallows vid lägerelden.
 • Detta set med 511 delar är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn från 7 år som älskar djur. Det är perfekt för uppslukande lekar på egen hand och kommer att underhålla barn och deras vänner i timmar.
 • Ridcentret är 26 cm högt, 22 cm brett och 12 cm djupt – lagom litet att ha framme och visa upp så att barn kan sätta igång naturlekarna när som helst.
 • Innehåller söta tillbehör som barn kommer att älska, som ridhjälmar, sadlar, tyglar, högaffel, borste, kvast, köksredskap, marshmallows och en vit käpp till Savannah.
 • Modellen är utformad för att erbjuda uppslukande lekupplevelser, och den andra våningen är avtagbar för enkel åtkomst. Hästarna har gängade halsar så att barn kan låta dem stanna och beta under skogsritten.
 • Tillsammans med LEGO Friends Vattenfall i skogen (41677), Hus i skogen (41679) och Husbil och segelbåt i skogen (41681) är detta lekset perfekt för barn som älskar äventyrsleksaker.
 • Sedan 1958 har populära LEGO leksaker uppfyllt stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan dras isär och sättas ihop lika lätt varje gång.
 • Nya LEGO leksaker testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Ridcenter i skogen
SKU
41683
EAN
5702016916652
UPC
673419342063
Delar
511
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.