LEGO Heartlake Citys skola 41682

Ta med lrandet hem med detta klossbyggda skollekset

lego 41682 heartlake citys skola
 • 605 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41682 SKU

Låt barn återskapa sin perfekta skoldag på Heartlake Citys skola (41682). I den vackert detaljerade byggnaden kan barn återskapa skoldagen, umgås med kompisar, gå på sina favoritlektioner och låtsas vara lärare. Som en riktig skola i miniatyr. Ovanför denna modells 2 våningar finns ett forskningslabb med mikroskop och en nyckelpiga att studera, samt klassrum för bild, …

Läs mer...

Priser LEGO Heartlake Citys skola 41682

Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 039 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Heartlake Citys skola 41682

Låt barn återskapa sin perfekta skoldag på Heartlake Citys skola (41682). I den vackert detaljerade byggnaden kan barn återskapa skoldagen, umgås med kompisar, gå på sina favoritlektioner och låtsas vara lärare.

Som en riktig skola i miniatyr
Ovanför denna modells 2 våningar finns ett forskningslabb med mikroskop och en nyckelpiga att studera, samt klassrum för bild, drama och musik, det sistnämnda med en kista full av kreativa scenkläder och olika instrument. Barn kan umgås med kompisar i kafeterian som innehåller bord och mattillbehör. Det finns till och med en hall med skåp och en monter med priser.

Cool leksak för barn som älskar verklighetstrogna rollekar
Detta lekset innehåller 2 LEGO Friends karaktärer och en lärare, så att barn kan använda sin kreativitet för att hitta på egna lektioner. De kan också ta hand om den nya killen Julian och visa honom runt. LEGO Friends set erbjuder en spännande bygg- och lekupplevelse som låter barn iscensätta verkliga situationer.

 • Snygg 2-våningsmodell av Heartlake Citys skola (41682) som är full av kreativa detaljer som barn kan ha kul med i timmar när de återskapar sin perfekta skoldag med LEGO Friends Olivia.
 • Innehåller 3 minidockor att leka med, inklusive den nya killen Julian och en lärare. Modellen har också 3 klassrum att bygga och utforska, plus kafeteria, skåp, badrum och skolgård.
 • Detta stora LEGO Friends lekset erbjuder timmar av låtsaslekar med skoltema. Fullspäckat med lekstartare och perfekt för bygge på egen hand eller skoj med familj och vänner.
 • Denna skolpresent med 605 delar erbjuder en givande byggupplevelse för barn från 6 år och är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn som älskar att iscensätta verkliga berättelser.
 • Modellen är 17 cm hög, 25 cm bred och 9 cm djup och står på en robust basplatta, vilket gör den imponerande att visa upp.
 • Detta LEGO Friends set innehåller massor av skolleksaker som ett kreativa scenkläder, musikinstrument, en nyckelpiga att studera under mikroskopet, plus penslar, färg och ett staffli.
 • Matbordet har gångjärn så att det kan fällas ut från kafeterian, så att barn lätt kan iscensätta sina vänskapsberättelser under lunchrasterna.
 • Introducera barn till den spännande världen av Heartlake City leksaker. De hittar coola fordon, realistiska byggnader och vardagshjältar – perfekt för barn som älskar lekar om den verkliga världen.
 • Nya LEGO leksaker uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO barnleksaker är testade till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala standarder, för en säker och lycklig lekupplevelse.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Heartlake Citys skola
SKU
41682
EAN
5702016916317
UPC
673419341950
Delar
605
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.