LEGO Husbil och segelbåt i skogen 41681

Set med husbil och segelbt som lter fantasin flda

lego 41681 husbil och segelbat i skogen
 • 487 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41681 SKU

Låt små byggare utforska sin kärlek till naturen med LEGO Friends Husbil och segelbåt i skogen (41681). Detta set är fullspäckat med funktioner så att barns kreativitet kan flöda när de fördjupar sig i timmar av kreativa naturlekar. Så många sätt att leka. Denna färgglada husbil är fullspäckad med detaljer som barn kan utforska och har …

Läs mer...

Priser LEGO Husbil och segelbåt i skogen 41681

Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Amazon.se Amazon.se 481 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 741 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Husbil och segelbåt i skogen 41681

Låt små byggare utforska sin kärlek till naturen med LEGO Friends Husbil och segelbåt i skogen (41681). Detta set är fullspäckat med funktioner så att barns kreativitet kan flöda när de fördjupar sig i timmar av kreativa naturlekar.

Så många sätt att leka
Denna färgglada husbil är fullspäckad med detaljer som barn kan utforska och har en takbox med tillbehör att packa upp. Den främre delen av taket är avtagbar för enkel tillgång till hytten, och huvudtaket har gångjärn så att barn enkelt kan ta fram sovsäckarna för att campa under stjärnorna. LEGO båten har ett roder och rörliga segel för realistiska segeläventyr, och det finns en vacker scen med sjö och berg där barn kan parkera för att utforska naturen. Det finns också en leksakstvättbjörn som barn kan lära känna.

Fantastiskt sällskap för kreativa resor
Hjälp små byggare att utforska sina passioner med LEGO Friends lekseten. De innehåller välbekanta karaktärer och djurvänner som kan följa med på alla fantasifulla äventyr.

 • LEGO Friends Husbil och segelbåt i skogen (41681) är den perfekta presenten till barn som älskar naturen och vill utforska sin passion. Fullspäckad med funktioner som inspirerar till kreativ lek.
 • Denna födelsedagspresent för barn innehåller LEGO Friends minidockorna Stephanie, Emma och Ethan och en leksakstvättbjörn, plus en detaljerad husbil, segelbåt, minisjöscen med picknickplats, brygga och bergsbakgrund.
 • Barn kan iscensätta äventyr på vägarna med husbilen. Taket kan öppnas så att de enkelt kan komma åt insidan. De kan koppla loss båten för en segeltur eller koppla av och njuta av naturen.
 • Överraska unga utforskare från 7 år med detta LEGO Friends lekset. Det är den perfekta födelsedagspresenten eller julklappen till barn som älskar naturen och har viss byggerfarenhet.
 • Husbilen är 8 cm hög, 16 cm lång och 7 cm bred. Båten är 11 cm hög, 11 cm lång och 4 cm bred.
 • Detta set har massor av coola funktioner för maximalt lekvärde. Husbilens tak har gångjärn för enkel åtkomst till köket, medan båten kan kopplas loss från släpet och har rörligt segel och roder.
 • Denna present för barn innehåller massor av tillbehör som väcker fantasin, som skateboard, hjälm, telefon, brädspelsplatta, väska, flytvästar, picknickbord, GPS och en kamera.
 • Tillsammans med LEGO Friends Vattenfall i skogen (41677), Hus i skogen (41679) och Ridcenter i skogen (41683) är detta lekset perfekt för barn som älskar äventyrsleksaker.
 • Populära LEGO leksaker uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Nya LEGO leksaker testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Husbil och segelbåt i skogen
SKU
41681
EAN
5702016916157
UPC
673419342186
Delar
487
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.