LEGO Hus i skogen 41679

Funktionsspckad trdkoja fr timmar av skogslekar

lego 41679 hus i skogen
 • 326 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41679 SKU

Låt naturälskande barn fördjupa sig i timmar av roliga lekar med Hus i skogen (41679). Barn som gillar att leka med dockhus kommer att älska att utforska de söta rummen och detaljerna när de umgås med LEGO Friends Mia och hennes familj. Fullspäckat med detaljer för fantasifulla lekar. Denna byggbara LEGO Friends trädkoja är full av …

Läs mer...

Priser LEGO Hus i skogen 41679

Lego.com LEGO.com 279 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Hus i skogen 41679

Låt naturälskande barn fördjupa sig i timmar av roliga lekar med Hus i skogen (41679). Barn som gillar att leka med dockhus kommer att älska att utforska de söta rummen och detaljerna när de umgås med LEGO Friends Mia och hennes familj.

Fullspäckat med detaljer för fantasifulla lekar
Denna byggbara LEGO Friends trädkoja är full av funktioner för en uppslukande lekupplevelse. Inuti finns sovplats, toalett och ingång, komplett med handfat. Utanför finns en altan med soffa och grill. En separat flodscen och en kajakmodell ingår så att barn kan utöka äventyrslekarna genom att styra genom forsarna. Detta prisvärda set innehåller 2 minidockor, LEGO Friends mikrodockan Ava och en leksakstvättbjörn. Det finns gott om tillbehör som hjälper kreativiteten att lyfta, som en kamera som barn kan använda för att ta naturbilder.

Bygg fantastiska vänskapsband
Introducera pojkar och flickor till Heartlake City seten, där alla är välkomna och där barn kan utforska sina passioner och den stora världen tillsammans med fantastiska vänner.

 • LEGO Friends Hus i skogen (41679) låter barn förlora sig i en värld av stilla skogsliv och naturlek med LEGO Friends Mia och hennes familj.
 • Skogsleksaken innehåller 2 minidockor och LEGO Friends mikrodockan Ava, plus en leksakstvättbjörn. Setet innehåller också en separat kajakscen för att utöka lekarna.
 • Det finns massor av tillbehör som hjälper barns fantasi att ströva fritt. De kan mysa i sovrummet, umgås på altanen och ta foton av naturlivet. Det finns till och med en toalett som karaktärerna kan använda!
 • Naturälskande barn från 6 år kommer att älska denna skogsmodell. Den är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller bara-för-att-gåva till små utforskare som älskar uppslukande lekar.
 • Denna naturpresent är 18 cm hög, 19 cm bred och 11 cm djup och tar upp begränsat med utrymme så att den kan lämnas framme, redo för lek när som helst.
 • Som alla LEGO Friends lekset är detta fullspäckat med tillbehör. Ketchup- och senapsflaskor, en varmkorv, kamera, kajak, flytväst och paddlar ingår för att inspirera till kreativa lekar.
 • Heartlake City leksaker innehåller välbekanta karaktärer och vardagsmiljöer och låter barn utforska betydelsen av vänskap samtidigt som de förlorar sig i obegränsade fantasilekar.
 • Tillsammans med LEGO Friends Vattenfall i skogen (41677), Husbil och segelbåt i skogen (41681) och Ridcenter i skogen (41683) är detta lekset perfekt för barn som älskar äventyrsleksaker.
 • LEGO Friends födelsedagspresenter för barn uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Nya LEGO leksaker testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Hus i skogen
SKU
41679
EAN
5702016916034
UPC
673419341523
Delar
326
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.