LEGO Vattenfall i skogen 41677

Ett perfekt naturlekset fr sm utforskare

lego 41677 vattenfall i skogen
 • 93 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41677 SKU

Låt små naturälskare ta med sig sin passion för naturen inomhus med leksetet LEGO Friends Vattenfall i skogen (41677), där de kan låtsas utforska skogen med sina vänner. Äventyr bakom varje hörn. Denna skogsleksak innehåller ett vackert vattenfall och LEGO Friends Andrea och Olivia för rolleksskoj, plus coola detaljer som en marshmallow på en pinne och …

Läs mer...

Priser LEGO Vattenfall i skogen 41677

Adlibris.com Adlibris.com -24% 99 kr Se
Proshop.se Proshop.se -2% 127 kr Se
LEGO.com LEGO.com 130 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 169 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Vattenfall i skogen 41677

Låt små naturälskare ta med sig sin passion för naturen inomhus med leksetet LEGO Friends Vattenfall i skogen (41677), där de kan låtsas utforska skogen med sina vänner.

Äventyr bakom varje hörn
Denna skogsleksak innehåller ett vackert vattenfall och LEGO Friends Andrea och Olivia för rolleksskoj, plus coola detaljer som en marshmallow på en pinne och en lägereld som inspirerar till kreativt, fritt berättande. Barn kommer att älska att låtsas upptäcka juvelen bakom vattenfallet. Detta lekset är i kompakt storlek och kan lämnas framme mellan alla naturlekar.

En värld full av vänner
LEGO Friends leksaker är fullspäckade med realistiska detaljer som väcker fantasin, plus söta djur som barn kan förälska sig i. Introducera små byggare till populära leksaker från Heartlake City där de kan träffa vänner att dela sina passioner med.

 • Letar du efter en kreativ LEGO Friends present till ett barn som älskar naturen? Vattenfall i skogen (41677) är den perfekta presenten till barn som älskar att utforska den fantastiska naturen med sina vänner.
 • Innehåller LEGO Friends minidockorna Andrea och Olivia och en ekorrfigur, elsparkcykel, lägereld, marshmallow på pinne, en bro som korsar en flod och ett skogsvattenfall.
 • Barn kan utforska den vackra skogen på elsparkcykeln, mata ekorren med en kastanj i dess trädkoja, använd kikaren för att hitta vilda djur eller upptäck en hemlig juvel bakom vattenfallet.
 • En fantastisk present till barn från 5 år som älskar naturen. Detta set låter dem ta med sin kärlek till naturen inomhus, vilket gör det perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller för utomhuslek när det slutar regna.
 • Detta skogsset är 7 cm högt, 16 cm brett och 7 cm djupt – den perfekta storleken att ha framme och visa upp för lek när som helst.
 • Med ett vattenfall med gångjärn för enkel tillgång till baksidan.
 • Heartlake City leksaker innehåller välbekanta karaktärer och vardagsmiljöer och låter barn utforska betydelsen av vänskap samtidigt som de förlorar sig i obegränsade fantasilekar.
 • Tillsammans med LEGO Friends Hus i skogen (41679), Husbil och segelbåt i skogen (41681) och Ridcenter i skogen (41683) är detta lekset perfekt för barn som älskar äventyrsleksaker.
 • Populära LEGO leksaker uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Nya LEGO leksaker testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vattenfall i skogen
SKU
41677
EAN
5702016916515
UPC
673419342155
Delar
93
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.