LEGO 41670 Stephanies balettkub

En portabel leksak för barn som älskar dans

lego 41670 stephanies balettkub
 • 60 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41670 SKU

Gör långa resor roligare för alla dansfantaster med leksetet LEGO® Friends Stephanies balettkub (41670). Denna portabla leksak låter kreativa barn njuta av små stunder av balettrollekar var som helst.Innehåller en minidocka och en leksakskanin för barn i 1 av 4 slumpmässiga färger, plus massor av kreativa tillbehör, som balettstång, piano, spegel, pokal och krona, för …

Läs mer...

Priser LEGO 41670 Stephanies balettkub

Lego.com LEGO.com 129 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 301 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO 41670 Stephanies balettkub

 • Gör långa resor roligare för alla dansfantaster med leksetet LEGO Friends Stephanies balettkub (41670). Denna portabla leksak låter kreativa barn njuta av små stunder av balettrollekar var som helst.
 • Innehåller en minidocka och en leksakskanin för barn i 1 av 4 slumpmässiga färger, plus massor av kreativa tillbehör, som balettstång, piano, spegel, pokal och krona, för att inspirera barns fantasi.
 • Barn kan ha kul med fantasifulla lekar när de stretchar vid stången eller spelar på pianot. Alla delar kan fästas på basen så att inget försvinner när de leker med leksetet på resande fot.
 • En söt, kreativ bara-för-att-present till barn från 6 år som älskar att leka med djurlekset. Dessa enkla byggmodeller är ett perfekt första steg in i den spännande LEGO byggvärlden.
 • Detta LEGO Friends set är 7 cm högt och 7 cm brett, och den söta ryggsäcksstilen garanterar att barn kommer att vilja visa upp denna portabla leksak.
 • Introducera barn till LEGO Friends världen i Heartlake City – en plats full av fantasifulla lekar där barn kommer att hitta karaktärer som är precis som dem och alla är välkomna.
 • Byggdelarna i denna nya leksak uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Klossarna och delarna i denna kreativa LEGO Friends barnleksak testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder, för en säker, kreativ lekupplevelse.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Stephanies balettkub
SKU
41670
EAN
5702016915754
Delar
60
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
129 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.