LEGO Mias fotbollskub 41669

Portabel leksak som lter barn njuta av roliga fotbollslekar verallt

lego 41669 mias fotbollskub
 • 56 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41669 SKU

Bli populär hos en liten sportfantast. Ge bort en leksaksbelöning de kommer att älska. Setet LEGO Friends Mias fotbollskub (41669) är en fantastisk impulsbelöning till barn som älskar sport och LEGO byggande eftersom det kombinerar båda passionerna i den söta asken. Semesterskoj i en ask. Denna kub är utformad för att likna en sportväska och innehåller …

Läs mer...

Priser LEGO Mias fotbollskub 41669

Lego.com LEGO.com 129 kr Se
Proshop.se Proshop.se 148 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 169 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Mias fotbollskub 41669

Bli populär hos en liten sportfantast. Ge bort en leksaksbelöning de kommer att älska. Setet LEGO Friends Mias fotbollskub (41669) är en fantastisk impulsbelöning till barn som älskar sport och LEGO byggande eftersom det kombinerar båda passionerna i den söta asken.

Semesterskoj i en ask
Denna kub är utformad för att likna en sportväska och innehåller minidockan Mia och hennes hund i en av fyra slumpmässiga färger. På kubens ena sidan finns ett mål och på den andra finns omklädningsrummet. Alla delar kan fästas på basen – vilket gör setet perfekt för sportlekar på språng – och allt kan packas ihop i kuben. Det är den perfekta leksaken att ta med till en kompis eller till skolan för lek på rasten.

Byggen i fickformat
Kuber är en fantastisk introduktion till den glada LEGO Friends världen där kreativa barn kan utforska sina passioner med en karaktär som är precis som dem. Dessa portabla leksaker kräver begränsat med byggande, så de är perfekta för LEGO nybörjare.

 • Inspirera till fantasifulla sportlekar på språng med LEGO Friends Mias fotbollskub (41669). Barn kan njuta av fotbollslekar var som helst med denna låda i sportväskestil.
 • Prisvärd fotbollsleksak med massor av kreativa tillbehör, inklusive LEGO Friends minidockan Mia, en leksakshund i slumpmässig färg, byggbart mål och omklädningsrum, plus resultattavla, boll och pokal.
 • Denna portabla leksak låter kreativa barn öva på sin fotbollsteknik med Mia när som helst, var som helst. När leken är över kan delarna packas ihop i lådan i ryggsäcksstil.
 • En bara-för-att-present eller julklapp till barn från 6 år som älskar fotboll. Dessa enkla byggen är ett perfekt första steg in i den spännande LEGO byggvärlden.
 • Kuben är 7 cm hög och 7 cm bred – stor nog för små fingrar ett leka med, men lagom liten att packa ner i en väska och ta med till en kompis eller för roliga semesterlekar.
 • Introducera pojkar och flickor till LEGO Friends världen, där de kan utforska sina passioner med en kompis som är precis som dem.
 • Byggdelarna i denna nya leksak uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Delarna och klossarna som används i LEGO barnleksaker uppfyller strikta säkerhetsstandarder för en säker och rolig lekupplevelse.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Mias fotbollskub
SKU
41669
EAN
5702016915747
Delar
56
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
129 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.