LEGO Heartlake Citys galleria 41450

3-vningsmodell av en galleria fr timmar av fantasifulla shoppinglekar

lego 41450 heartlake citys galleria
 • 1032 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41450 SKU

Överraska shoppinggalna barn med Heartlake Citys galleria (41450). Den innehåller 6 karaktärer, inklusive en mikrodocka som är ny för januari 2021. Barn kommer att älska att utforska butikerna och restaurangtorget med Emma och hennes familj. Den ultimata shoppingturen. I den här gallerian finns inte bara kläder. Det finns 5 butiker som återspeglar ett barns breda intressen, …

Läs mer...

Priser LEGO Heartlake Citys galleria 41450

Lego.com LEGO.com 909 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Heartlake Citys galleria 41450

Överraska shoppinggalna barn med Heartlake Citys galleria (41450). Den innehåller 6 karaktärer, inklusive en mikrodocka som är ny för januari 2021. Barn kommer att älska att utforska butikerna och restaurangtorget med Emma och hennes familj.

Den ultimata shoppingturen
I den här gallerian finns inte bara kläder. Det finns 5 butiker som återspeglar ett barns breda intressen, från mat och musik till teknik och leksaker. Fotoautomaten och modesnurran är separata från huvudmodellen, vilket gör dem till perfekta interaktiva leksaker för barn – de är tillräckligt små att packa ner i väskan för LEGO lek hemma hos en vän eller i skolan.

Lekset att vara stolt över
Barn kommer att uppskatta utmaningen med att skapa detta set med 1 032 delar – byggprocessen är lika rolig som lekarna! 3-våningssetet blir mittpunkten i varje barnrum och kommer att imponera på vänner som hälsar på. Låt barn resa till Heartlake City, en plats där de bästa dagarna spenderas med familj och vänner.

 • En fantastisk shoppingleksak med butiker, fotoautomat, modesnurra och restaurangtorg, fullpackad med smarta detaljer så att barn kan återskapa en familjedag i Heartlake Citys galleria.
 • LEGO Friends Heartlake Citys galleria (41450) innehåller 6 karaktärer – 4 LEGO Friends minidockor, en mikrodocka och en bebisfigur – plus tillbehör som ger liv åt de fantasifulla shoppinglekarna.
 • Gallerian har 5 butiker som återspeglar olika intressen hos barn, från teknik och musik till mode och leksaker. På tredje våningen finns ett restaurangtorg med bubbeltekiosk och nudelrestaurang.
 • Det finns massor av coola detaljer, som en bankomat och ett skötbord, butiker med realistiska tillbehör, en rörlig rulltrappa och en glidmekanism för att koppla ihop andra och tredje våningen.
 • Överraska små byggare från 8 år som älskar att shoppa med denna födelsedagspresent eller speciella gåva. Det är en fantastisk vänskapsleksak som låter barn låtsas umgås med sina bästisar i gallerian.
 • Denna interaktiva leksak med 1 032 delar är 26 cm hög, 40 cm bred och 16 cm djup och blir en snygg uppvisningsmodell som kommer att imponera på alla lekkompisar.
 • Låt barn lära känna LEGO Friends världen, där alla är välkomna och barn kan hitta en lekkamrat som är precis som dem.
 • LEGO Friends set uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO Friends Heartlake City set testas till max för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Heartlake Citys galleria
SKU
41450
EAN
5702016916140
UPC
673419341912
Delar
1032
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
909 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.