LEGO Andreas familjevilla 41449

Massor av funktioner att utforska i Andreas familjevilla

lego 41449 andreas familjevilla
 • 802 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41449 SKU

För en present som gör intryck, testa LEGO Friends Andreas familjevilla (41449). Detta lekset är fantastiskt detaljerat, från solpanelerna på taket till minisynten i garagestudion. Det kommer att glädja LEGO Friends fans och imponera på vänner som kommer för att leka. Massor av rum att upptäcka. Barn kan hänga i Andreas sovrum eller baka cupcakes i …

Läs mer...

Priser LEGO Andreas familjevilla 41449

Amazon.se Amazon.se -2% 617 kr Se
Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Proshop.se Proshop.se 760 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 971 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Andreas familjevilla 41449

För en present som gör intryck, testa LEGO Friends Andreas familjevilla (41449). Detta lekset är fantastiskt detaljerat, från solpanelerna på taket till minisynten i garagestudion. Det kommer att glädja LEGO Friends fans och imponera på vänner som kommer för att leka.

Massor av rum att upptäcka
Barn kan hänga i Andreas sovrum eller baka cupcakes i köket med matlagningstillbehören. Det finns en hjärtformad pool och en cool garagestudio med musikleksaker där Andrea och hennes vänner kan ordna en show! Taket har solpaneler som hjälper familjen att leva ett modernt liv, och den översta våningen är avtagbar så att det är lätt för små fingrar att utforska funktionerna.

Så många roller att leka!
Setet innehåller 5 LEGO Friends minidockor – inklusive Andreas lillasyster Liz, en mikrodocka som är ny för januari 2021 – så det finns obegränsade sätt för barn att iscensätta LEGO familjelivet. Introducera barn till Heartlake Citys värld där de kommer att hitta en bästis som är precis som dem!

 • Imponera på unga byggare med 3-våningsmodellen LEGO Friends Andreas familjevilla (41449). Barn kan utforska de coola funktionerna och iscensätta familjelivet i detta högkvalitativa lekset.
 • Detta vackert stylade set innehåller 5 LEGO Friends minidockor, en hel familj, inklusive en mikrodocka som är ny för januari 2021, för att inspirera till oändliga familjerollekar.
 • Barn kan ordna en konsert för grannarna i garagestudion, hänga i Andreas sovrum, låtsas bada i poolen eller laga mat i det moderna köket.
 • Miljömedvetna barn kommer att älska hur detta hus är anpassat för framtiden tack vare solpanelerna på taket. Som alla LEGO Friends hus innehåller det massor av coola tillbehör.
 • Smart utformat för att göra lekarna enklare, med avtagbart tak så att det är lätt att komma åt nedervåningen. I köket kan bänken fällas ut så att små fingrar kan komma in.
 • Letar du efter en födelsedagspresent som ska imponera på ett barn som gillar dockhus? Pojkar och flickor fån 6 år kommer att älska att öppna denna premiumleksak och dela de roliga dockhuslekarna med sina vänner.
 • Denna kreativa present är 20 cm hög, 26 cm bred och 12 cm djup, vilket gör den till en iögonfallande uppvisningsmodell som inte tar upp för mycket plats.
 • Introducera trendmedvetna barn till den välkomnande LEGO Friends världen, där alla får vara med och passar in.
 • Detta LEGO huslekset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att klossarna är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Klossarna och delarna i detta minidockhus testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Andreas familjevilla
SKU
41449
Delar
802
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.