LEGO Heartlake Citys biograf 41448

Lt barn terskapa rda mattan-glamor med detta biografset

lego 41448 heartlake citys biograf
 • 451 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41448 SKU

Överraska barn med en röda mattan-lekupplevelse där de kan låtsas gå på filmpremiär på LEGO Friends Heartlake Citys biograf (41448). Denna present för barn innehåller en biograf i jugendstil med massor av autentiska detaljer, som VIP-område, popcornkiosk och slushmuggar. Komplett med en stjärna som är redo att ge autografer till sina fans. Denna leksak innehåller …

Läs mer...

Priser LEGO Heartlake Citys biograf 41448

Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Amazon.se Amazon.se 469 kr Se
Adlibris.com Adlibris.com 549 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 741 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Heartlake Citys biograf 41448

Överraska barn med en röda mattan-lekupplevelse där de kan låtsas gå på filmpremiär på LEGO Friends Heartlake Citys biograf (41448). Denna present för barn innehåller en biograf i jugendstil med massor av autentiska detaljer, som VIP-område, popcornkiosk och slushmuggar. Komplett med en stjärna som är redo att ge autografer till sina fans. Denna leksak innehåller allt barn behöver för att uppleva en glamorös kväll på biografen.

I regissörsstolen
Modellen har gångjärn så att barn kan öppna den för att komma åt VIP-rummet med sittplatser för 5 av deras mest fantastiska vänner. Karaktärerna kan ”titta på” filmen på skärmen, som också kan vändas för att ge plats för en telefon så att barn kan låtsas vara regissör och visa sina egna filmer.

Realistiska rolleksäventyr
LEGO Heartlake City födelsedagspresenter för barn är fullspäckade med verkliga detaljer och igenkännliga karaktärer. De uppmuntrar barn att skapa en kreativ värld av roliga rollekar, på egen hand eller med vänner och familj.

 • Överraska ett filmtokigt barn med LEGO Friends Heartlake Citys biograf (41448). Det är premiärkväll på denna biograf i vintagestil, med röd matta och en glamorös LEGO Friends filmstjärna!
 • Detta lekset med gångjärn innehåller en biljettdisk och röd matta på ena sidan och kan öppnas för att skapa en biosalong, en toalett och en popcornkiosk. Innehåller LEGO Friends Andrea och 2 andra minidockor.
 • Barn kan rolleka som superfantasten Andrea eller filmstjärnan Amelie, eller låtsas sälja biljetter och popcorn. Filmgalna barn kan låtsas vara VIP-gäst och titta på premiären eller sköta leksaksprojektorn.
 • Heartlake Citys biograf låter barn visa sina egna filmskapelser för minidockorna genom att luta en mobiltelefon mot skärmen, som också kan vändas för att hålla en surfplatta.
 • Som alla LEGO Friends set är denna modell fullpackad med coola tillbehör som får all action att komma till liv – detta set innehåller biljetter, papper och penna, popcorn, slushmuggar och sedlar.
 • Få ett filmtokigt barn från 7 år att le med den interaktiva leksaken Heartlake Citys biograf som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning vid speciella tillfällen.
 • Denna biograf är 17 cm hög, 27 cm bred och 19 cm djup, vilket gör den till en iögonfallande modell att visa upp i alla barnrum.
 • LEGO Friends leksaker innehåller igenkännliga karaktärer och är fullspäckade med söta lektillbehör som får fantasin att lyfta.
 • Alla nya LEGO Friends set uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Populära LEGO leksaker testas till max för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Heartlake Citys biograf
SKU
41448
EAN
5702016917246
Delar
451
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.