LEGO Heartlake Citys ekologiska café 41444

Funktionsspckat lekset fr barn som lskar mat

lego 41444 heartlake citys ekologiska cafe
 • 314 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41444 SKU

Letar du efter en kreativ födelsedagspresent till ett barn som bryr sig om planeten? LEGO Friends Heartlake Citys ekologiska café (41444) kommer att underhålla dem i timmar. Inte nog med att de kan låtsas laga läckra rätter i leksaksköket – med denna hållbarhetsleksak kan de också låtsas odla ingredienser i caféets trädgård. Modernt sätt att leka. …

Läs mer...

Priser LEGO Heartlake Citys ekologiska café 41444

Lego.com LEGO.com 279 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 548 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Heartlake Citys ekologiska café 41444

Letar du efter en kreativ födelsedagspresent till ett barn som bryr sig om planeten? LEGO Friends Heartlake Citys ekologiska café (41444) kommer att underhålla dem i timmar. Inte nog med att de kan låtsas laga läckra rätter i leksaksköket – med denna hållbarhetsleksak kan de också låtsas odla ingredienser i caféets trädgård.

Modernt sätt att leka
Detta set med café och kök är fullt av smarta detaljer som kommer att glädja alla miljömedvetna barn. Pojkar och flickor kan hjälpa LEGO Friends Mia att sortera skräp vid återvinningsstationen. Med den söta juicecykeln kan minidockorna färdas runt i Heartlake City och dela ut sina läckra drycker utan att orsaka utsläpp!

Välkommen till Heartlake City
Med LEGO Friends kan barn utforska sina passioner, ge sig ut på spännande uppdrag eller bara uppleva vänskapsglädje i sällskap av igenkännliga karaktärer som är precis som dem.

 • Heartlake Citys ekologiska café (41444) är fullspäckat med lekstartare och innehåller en köksträdgård och en juiceleveranscykel för pojkar och flickor som vill bygga en bättre planet, kloss för kloss.
 • Innehåller 3 minidockor för obegränsade rollekar, inklusive en minidocka i form av morfar/farfar som är ny för januari 2021 och en mikrodocka i form av ett barnbarn, plus söta detaljer och realistiska funktioner som barn kan utforska.
 • Barn kan låtsas odla frukt och grönsaker, baka bröd, göra smörgåsar, servera kunder, sortera skräp och hänga med vänner. De kan utöka lekarna genom att leverera drycker med juicecykeln.
 • Perfekt, funktionsspäckad present till barn som bryr sig om miljön. Matgalna pojkar och flickor får timmar av skoj när de gör i ordning godsaker med denna kreativa present, som är perfekt för byggare från 6 år.
 • Detta cafélekset är 11 cm högt, 27 cm brett och 10 cm djupt, så det tar upp lite utrymme när det visas upp.
 • Detta lekset är fullspäckat med tillbehörsom får kreativiteten att flöda, som ugn, mixer, kaffemaskin, smörgåshylla och massor av matdelar som får cafélekarna att komma till liv.
 • Introducera små barn till den populära Heartlake City världen, där de kan träffa karaktärer som bryr sig lika mycket om planeten vi bor på som de gör om sina vänner.
 • LEGO byggdelar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Klossarna och delarna i detta LEGO matlekset är testade till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Heartlake Citys ekologiska café
SKU
41444
EAN
5702016914818
Delar
314
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
279 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.