LEGO Olivias elbil 41443

Roliga resor p ett grnare stt!

lego 41443 olivias elbil
 • 183 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41443 SKU

Barn som gillar att ta hand om planeten kommer att älska LEGO Friends Olivias elbil (41443). Låt dem njuta av roliga billekar när de låtsas köra ut på landsbygden. Detta set låter barn som älskar fordon – men också bryr sig om planeten – ge sig ut på timmar av äventyr på vägarna. Ett modernt sätt …

Läs mer...

Priser LEGO Olivias elbil 41443

Adlibris.com Adlibris.com -26% 149 kr Se
Proshop.se Proshop.se -23% 154 kr Se
LEGO.com LEGO.com 200 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 363 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Olivias elbil 41443

Barn som gillar att ta hand om planeten kommer att älska LEGO Friends Olivias elbil (41443). Låt dem njuta av roliga billekar när de låtsas köra ut på landsbygden. Detta set låter barn som älskar fordon – men också bryr sig om planeten – ge sig ut på timmar av äventyr på vägarna.

Ett modernt sätt att leka
Den färgglada leksakselbilen har plats för 2 minidockor – Mia och Olivia – och det finns plats för valpen Elliot i baksätet. Setet innehåller en laddningsstation som bygger vidare på det gröna temat med en vindturbin och solpanel. Barn kan köra från depåstoppet utan att lämna några utsläpp i luften!

Leksaker med hjärta
Introducera små byggare till LEGO Friends värld, där de kan lära sig att göra världen renare och mer omtänksam i sällskap av igenkännliga karaktärer. Barn kan kombinera denna leksak med alla andra LEGO klossar de har hemma, vilket hjälper deras fantasi att verkligen sväva iväg.

 • LEGO Friends Olivias elbil (41443) är det perfekta leksetet för barn som älskar fordon och miljö. Den byggbara leksaksbilen väcker kreativa berättelser och fria äventyr!
 • Detta LEGO Friends lekset innehåller 2 minidockor och en valpfigur, plus en byggbar bil. Det innehåller även en laddningsstation med vindturbin och en picknickplats.
 • Elbilens hjul snurrar så att barn kan ”köra” runt. Den kan kopplas till laddningsstationen med en slang och barn kan snurra turbinseglen för att ”generera” ström.
 • Överraska bilgalna pojkar och flickor som vill fördjupa sig i sin passion för ett grönare, modernare sätt att leva. Det är en perfekt kreativ present för födelsedagar eller speciella tillfällen till barn från 6 år.
 • Bilen är 6 cm hög och 11 cm lång. Vindturbinen är 13 cm hög, 9 cm bred och 6 cm djup.
 • Populära LEGO Friends leksaker innehåller färgglada byggnader, coola leksaksfordon och igenkännliga karaktärer som stimulerar barn att utforska sina passioner i verklighetstrogna miljöer.
 • Byggdelarna i denna nya LEGO leksak uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Olivias elbil
SKU
41443
EAN
5702016914801
UPC
673419340649
Delar
183
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
200 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.