LEGO 41442 Veterinärklinikens räddningsbuggy

Kommer snart

Snabba räddningslekar för barn som älskar djur

lego 41442 veterinarklinikens raddningsbuggy
 • 100 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41442 SKU

Veterinärklinikens räddningsbuggy (41442) är ett kompakt djurräddningsset. Barn kan låtsas köra till undsättning när ett djur är i fara och befria det från ett nedfallet träd med en actionfylld fyrhjuling.Denna räddningsleksak innehåller 2 LEGO® Friends minidockor, en valpfigur som är ny för januari 2021, en söt byggbar picknickscen och en fyrhjuling.Barn kan låtsas ha en …

Läs mer...

Priser LEGO 41442 Veterinärklinikens räddningsbuggy

Lego.com LEGO.com 129 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO 41442 Veterinärklinikens räddningsbuggy

 • Veterinärklinikens räddningsbuggy (41442) är ett kompakt djurräddningsset. Barn kan låtsas köra till undsättning när ett djur är i fara och befria det från ett nedfallet träd med en actionfylld fyrhjuling.
 • Denna räddningsleksak innehåller 2 LEGO Friends minidockor, en valpfigur som är ny för januari 2021, en söt byggbar picknickscen och en fyrhjuling.
 • Barn kan låtsas ha en picknick och leka med valpen eller iscensätta dramatiska scener med det nedfallna trädet som fångar hunden. De kananvända fyrhjulingen för att lyfta trädet, befria valpen och rädda dagen!
 • Barn kommer att älska veterinärutrustningen som ingår i detta LEGO Friends set. Det innehåller en mjölkflaska och ett ben till hunden, walkie-talkie, kedja att lyfta trädet med, picknickfilt, smörgås och en mugg.
 • En smart julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor från 6 år som förtjänar en överraskning. Belöna hårt arbete med denna kreativa vardagsgåva som inspirerar till timmar av räddningsberättelser.
 • Vattenfallet och fyrhjulingen är 6 cm höga – tillräckligt små att lämna framme så att barn kan leka räddningslekar när de vill.
 • Vill du ge unga byggare en byggupplevelse som är ännu roligare? Nu kan du göra det med digitala Instructions PLUS! Zooma, rotera, använd spökläget och spara modeller för att göra byggandet lätt som en plätt.
 • Veterinärklinikens räddningsbuggy är kompatibel med Veterinärambulans (41445) och Heartlake Citys veterinärklinik (41446), som öppnar envärld full av omtänksamma LEGO Friends djurräddningslekar.
 • LEGO delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Veterinärklinikens räddningsbuggy
SKU
41442
EAN
5702016913712
UPC
673419340717
Delar
100
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
129 kr
Utgivningsdatum
1 mars 2021
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.