LEGO 41440 Heartlake Citys bageri

Kommer snart

Bygg och baka med detta roliga lekset

lego 41440 heartlake citys bageri
 • 99 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41440 SKU

Det prisvärda leksetet Heartlake Citys bageri (41440) hjälper barn att lära sig bygga medan de låtsas arbeta i ett kafé där de levererar tårtor på en cool moped och hänger med sina vänner.Detta kompakta bageriset innehåller 3 karaktärer, inklusive en söt hundfigur, för oändliga rollekar. Startklossar hjälper till att komma igång med byggandet, så att …

Läs mer...

Priser LEGO 41440 Heartlake Citys bageri

Lego.com LEGO.com 259 kr Se
Proshop.se Proshop.se 277 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 425 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO 41440 Heartlake Citys bageri

 • Det prisvärda leksetet Heartlake Citys bageri (41440) hjälper barn att lära sig bygga medan de låtsas arbeta i ett kafé där de levererar tårtor på en cool moped och hänger med sina vänner.
 • Detta kompakta bageriset innehåller 3 karaktärer, inklusive en söt hundfigur, för oändliga rollekar. Startklossar hjälper till att komma igång med byggandet, så att det finns mer tid för lek!
 • Detta LEGO Friends set är fullpackat med söta bageritillbehör, som en kringla, bricka, hjälm, mugg, glasskopa, croissant, tårta, paj och ett ben till hunden.
 • En lämplig födelsedagspresent till en pojke eller flicka från 4 år som förtjänar en överraskning. Belöna hårt arbete med en kreativ vardagspresent som underhåller i timmar och utvecklar byggfärdigheter.
 • Setet är 13 cm brett och tar upp begränsat med utrymme när det visas upp. Eftersom det är kompatibelt med alla LEGO klossar kan det också utökas i takt med barns växande byggfärdigheter.
 • Vill du ge unga byggare en ännu roligare byggupplevelse? Nu kan du göra det med digitala Instructions PLUS! Zooma, rotera, använd spökläget och spara modeller för att göra byggandet lätt som en plätt.
 • 4+-lekseten erbjuder ett roligt sätt för barn att lära sig bygga, samtidigt som deras självförtroende växer med varje enkelt byggsteg. De låter barn och vuxna upptäcka glädjen i att bygga och leka tillsammans.
 • LEGO delar uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp och bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Heartlake Citys bageri
SKU
41440
EAN
5702016913118
UPC
673419340496
Delar
99
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
259 kr
Utgivningsdatum
1 mars 2021
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.