LEGO Kattskötarbil 41439

Roligt kattsktarlekset som lr barn att bygga

lego 41439 kattskotarbil
 • 60 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41439 SKU

Hjälp barn att utveckla byggfärdigheter medan de sköter om djur med setet Kattskötarbil (41439). Med detta enkla set kan barn följa med LEGO Friends Emma och Mia när de plockar upp katter som behöver klippas och tar med dem till salongen för en skönhetsbehandling. Lär dig bygga. Detta 4+ set är fullt med engagerande detaljer som …

Läs mer...

Priser LEGO Kattskötarbil 41439

Lego.com LEGO.com 90 kr Se
Proshop.se Proshop.se 139 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Kattskötarbil 41439

Hjälp barn att utveckla byggfärdigheter medan de sköter om djur med setet Kattskötarbil (41439). Med detta enkla set kan barn följa med LEGO Friends Emma och Mia när de plockar upp katter som behöver klippas och tar med dem till salongen för en skönhetsbehandling.

Lär dig bygga
Detta 4+ set är fullt med engagerande detaljer som ser till att barn får en bra lekupplevelse. Varje klosspåse innehåller en komplett modell och karaktär som barn kan bygga snabbt för att komma igång med lekarna direkt! Innehåller också en startkloss som ger barn en delvis färdigbyggd bas.

Familjeskoj
4+ set är ett perfekt sätt att dela det roliga byggandet med barnen. Det är enkelt att komma igång – utöver en pappersbroschyr innehåller detta set även Instructions PLUS. Finns i appen LEGO Bygginstruktioner och innehåller verktyg för att zooma och rotera, samt ett spökläge som hjälper barn att förstå byggprocessen. De kan också spara sina framsteg och gå tillbaka till bygget när som helst.

 • Prisvärd Kattskötarbil (41439) låter barn bygga och ha roligt medan de låtsas samla in katter i en kattdekorerad bil och ge dem en makeover i salongen.
 • Denna kompakta kattleksak för barn innehåller LEGO Friends Emma och Mia, plus katt och kattunge för oändliga rollekar. En startkloss gör det lätt att komma igång med byggandet så att det finns mer tid för lek!
 • Som alla LEGO Friends set är denna leksak fullpackad med söta tillbehör, som ett kattkex och en nappflaska till kattungen.
 • En lämplig födelsedagspresent till en pojke eller flicka från 4 år som förtjänar en belöning. Belöna hårt arbete med en kreativ vardagspresent som underhåller i timmar och utvecklar byggfärdigheter.
 • Bilen är 10 cm bred och salongen är 6 cm bred. Eftersom setet är kompatibelt med alla LEGO klossar kan det också utökas i takt med barns växande byggfärdigheter.
 • Vill du ge unga byggare en byggupplevelse som är ännu roligare? Nu kan du göra det med digitala Instructions PLUS! Zooma, rotera, använd spökläget och spara modeller för att göra byggandet lätt som en plätt.
 • 4+ seten erbjuder ett roligt sätt för barn att lära sig bygga, samtidigt som deras självförtroende växer med enkla byggsteg. De låter barn och vuxna upptäcka glädjen i att bygga och leka tillsammans.
 • LEGO delar uppfyller branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är enkla för små fingrar att plocka upp och bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO lekset är testade på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga säkerhetsstandarder.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kattskötarbil
SKU
41439
EAN
5702016911503
Delar
60
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
90 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.