LEGO 41429 Heartlake Citys flygplan

Byggbart flygplanslekset för timmar av roliga semesterlekar

lego 41429 heartlake citys flygplan
 • 574 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41429 SKU

Allt är möjligt med Heartlake Citys flygplan (41429). Ombord på detta funktionsspäckade flygplan kan barn upptäcka oändliga kreativa resescenarier tack vare många coola funktioner och tillbehör.Barn kan skapa roliga flygplansäventyr med de byggbara LEGO® Friends minidockorna Stephanie och Olivia. De kan checka in och hjälpa dem ombord, eller låtsas flyga planet med pilotfiguren i cockpit.Setet …

Läs mer...

Priser LEGO 41429 Heartlake Citys flygplan

Lego.com LEGO.com 849 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO 41429 Heartlake Citys flygplan

 • Allt är möjligt med Heartlake Citys flygplan (41429). Ombord på detta funktionsspäckade flygplan kan barn upptäcka oändliga kreativa resescenarier tack vare många coola funktioner och tillbehör.
 • Barn kan skapa roliga flygplansäventyr med de byggbara LEGO Friends minidockorna Stephanie och Olivia. De kan checka in och hjälpa dem ombord, eller låtsas flyga planet med pilotfiguren i cockpit.
 • Setet har ett flygdäck, rörlig matvagn med flygplanssnacks och ett badrum. Resväskor kan placeras i lastrummet. Kabinen kan öppnas upp för att avslöja gångjärnsförsedda bagageutrymmen, och det finns en incheckningsdisk och flygtrappor.
 • Detta flygplansset med 574 delar är perfekt som julklapp till barn från 7 år som älskar roliga leksaksfordon och har begränsad byggerfarenhet. Detta är ett stimulerande bygge och kommer att ge en känsla av stolthet när det är färdigt.
 • Denna flygplansleksak är 13 cm hög, 36 cm lång och 33 cm bred. Eftersom alla LEGO set är kompatibla kan denna häftiga leksak kombineras med alla andra LEGO klossar barn har hemma för en riktigt kreativ lekstund!
 • Dynamiska lekar är en del av resan. Det finns massor av coola, rörliga delar, till exempel de gångjärnsförsedda handbagagefacken och den rullande matvagnen. Inga batterier behövs – denna semesterleksak drivs enbart av barns fantasi!
 • Den här flygplansmodellen innehåller enkla instruktioner, vilket gör den perfekt för barn som är LEGO nybörjare. Tack vare den tydliga, tryckta guiden kommer de att flyga mot spännande rollekar på nolltid!
 • LEGO Friends lekseten hjälper barn att iscensätta scener från tv-serien, där tjejerna från Heartlake City ger sig ut på spännande äventyr eller har roligt när de umgås med sina bästisar!
 • Ända sedan 1958 har LEGO klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att denna semesterleksaks delar är hållbara och kompatibla och klarar av lite turbulens!
 • Klossar och delar i LEGO leksaker testas på nästan alla tänkbara sätt. Detta säkerställer att varje lekset uppfyller de högsta globala kvalitetsstandarderna, vilket gör LEGO seten till några av de bästa – och säkraste – leksakerna för barn.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Heartlake Citys flygplan
SKU
41429
EAN
5702016619140
UPC
673419320122
Delar
574
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
849 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.