LEGO 41424 Rddningsstation i djungeln

Ge timmar av djungelskoj med denna rddningsstationsleksak

lego 41424 rddningsstation i djungeln
 • 648 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41424 SKU

LEGO® Friends är stolta att stödja arbetet i National Geographic Explorers som använder sin kreativitet, nyfikenhet och passion för att skydda utrotningshotade djur i våra djungler och bidrar till att bygga en bättre värld för oss alla.Låt djurgalna barn ge sig ut på ett LEGO® Friends äventyr där de kan hjälpa till att rädda en sengångare från …

Läs mer...

Priser LEGO 41424 Rddningsstation i djungeln

Lego.com LEGO.com 999 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO 41424 Rddningsstation i djungeln

 • LEGO Friends är stolta att stödja arbetet i National Geographic Explorers

  som använder sin kreativitet, nyfikenhet och passion för att skydda utrotningshotade djur i våra djungler

  och bidrar till att bygga en bättre värld för oss alla.

 • Låt djurgalna barn ge sig ut på ett LEGO Friends äventyr där de kan hjälpa till att rädda en sengångare från skogen och ta med den till trädkojan i leksetet Räddningsstation i djungeln (41424).
 • Detta lekset innehåller en trädkoja, 3 byggbara minidockor, 2 elefanter och 2 sengångare. Coola tillbehör, som walkie-talkie, djurräddningspaket och en robotdrönare, gör lekarna kreativa.
 • Detta räddningsstationslekset innehåller en klinik och ett vakttorn som sitter ihop med en repbro. Vännerna kan ta fyrhjulingen för att rädda en sengångare i ett träd och sedan umgås i hyddan.
 • Barn från 8 år kommer att upptäcka att detta räddningsstationsset är en givande byggutmaning. Det är också perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn som älskar att sköta om och leka med djur.
 • Trädkojan är 28 cm hög och 31 cm bred och är snygg att visa upp. Barn kan utöka lekmöjligheterna genom att lägga till andra LEGO klossar, eftersom alla LEGO leksaker är kompatibla.
 • Inga batterier behövs för att sätta igång all spännande djungelaction – sengångarens träd ”lyser upp” med en manuell tryckfunktion. Det innebär att räddningsrollekarna kan börja så fort setet är färdigbyggt!
 • Denna fantastiska djungelräddningsleksak innehåller steg-för-steg-instruktioner. För att göra byggandet ännu roligare, ladda ner appen LEGO Bygginstruktioner för att få tillgång till Instructions PLUS, där barn kan zooma, rotera och se sina byggen.
 • LEGO Friends seten uppfyller de högsta branschstandarderna, plus LEGO Koncernens strikta kvalitetskriterier, så att de är hållbara, kompatibla och lätta att sätta ihop och dra isär – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO byggleksaker uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna och testas dessutom till max av LEGO Koncernen, så att du kan vara säker på att du har köpt ett lekset som är säkert för barn att använda.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Rddningsstation i djungeln
SKU
41424
EAN
5702016619096
UPC
673419320078
Delar
648
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
999 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.