LEGO Vänskapsbuss 41395

Barn kan flja med sina bstisar p en ventyrlig resa!

lego 41395 vanskapsbuss scaled
 • 778 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41395 SKU

Vad får du om du blandar en gammal Londonbuss med ett dockhus och lite Friends magi? En LEGO Friends Vänskapsbuss (41395). Inspirera nyfikna barn att utforska bortom horisonten. Det finns utrymme i leksaksbussen för alla prylar (inklusive tennisracketar och ett nät!) och för den mest väsentliga packningen – deras bästa vänner! Utforska en värld full av …

Läs mer...

Priser LEGO Vänskapsbuss 41395

Lego.com LEGO.com 594 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 1 294 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Vänskapsbuss 41395

Vad får du om du blandar en gammal Londonbuss med ett dockhus och lite Friends magi? En LEGO Friends Vänskapsbuss (41395). Inspirera nyfikna barn att utforska bortom horisonten. Det finns utrymme i leksaksbussen för alla prylar (inklusive tennisracketar och ett nät!) och för den mest väsentliga packningen – deras bästa vänner!

Utforska en värld full av möjligheter

Denna funktionsspäckade leksak låter barn utforska alla delar av en spännande bussresa, från att reparera och anpassa fordonet till att titta på stjärnorna och upptäcka djurlivet eller susa nerför rutschkanan och slappna av i poolen.

Tillgång till alla områden

Detta är ett fantastiskt set för barn som älskar dockhus, miniatyrtillbehör och kreativa lekar. Det översta däcket kan skjutas bakåt för att lättare komma åt de coola rummen inuti. Letar du efter den bästa presenten för en liten mekaniker som vill utöka sitt garage med fantastiska fordon? Då har du kommit rätt! Låt små byggare utforska LEGO Heartlake City med sitt livs bussresa.

 • Låt kreativa barn ge sig ut på en äventyrsresa med detta LEGO Friends set. Ombord på denna funktionsspäckade buss för minidockor kommer de att upptäcka oändliga, kreativa lekalternativ tack vare alla coola funktioner och tillbehör.

 • Denna leksaksbuss innehåller LEGO Friends minidockorna Stephanie, Mia och Olivia. Kreativa barn kan utveckla sin fantasi när de hjälper tjejerna från Heartlake City att utforska de coola funktionerna och tillbehören för minidockorna.
 • Barn kan låtsas sova medsina kompisar i sovrummen, bärga olycksdrabbade fordon med en vinsch, paddla i poolen eller titta på stjärnorna från översta däck, som kan skjutas bakåt för att komma åt minidockornas sängar.
 • Den här LEGO Friends bussen (41395) är perfekt som födelsedagspresent till barn från 8 år som älskar knasiga leksaksfordon och har begränsad byggerfarenhet. Detta är ett stimulerande bygge och kommer att ge en känsla av stolthet när det är färdigt.
 • Bussen innehåller massor av tillbehör för minidockorna, men eftersom den är 14 cm hög och 30 cm bred rymmer den även andra LEGO delar som barn vill ta med. Alla LEGO set är kompatibla med denna roliga leksak!
 • Dynamiska lekar är en del av åkturen. Denna leksak är långt ifrån en statisk bussmodell, med hjul som verkligen snurrar. Men inga batterier behövs – denna LEGO Friends buss drivs av fantasi.
 • Denna bussleksak innehåller enkla instruktioner, så att även barn som är LEGO nybörjare kommer att vara på väg mot rolleksäventyr på nolltid!
 • Inspirera barn att ge sig ut på ett äventyr i Heartlake City, där de kommer att upptäcka att de kan utforska bortom horisonten och dela sina intressen tillsammans med sin bästis.
 • Ända sedan 1958 har LEGO klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla och lika starka som vilken LEGO Heartlake City vänskap som helst.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, böjer, repar och sträcker vi LEGO klossar och delar för att se till att varje LEGO byggset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vänskapsbuss
SKU
41395
EAN
5702016618822
UPC
673419319805
Delar
778
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
594 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.