LEGO Baktävling 41393

Lt barn vara kreativa med denna baktvlingsleksak!

lego 41393 baktavling scaled
 • 361 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41393 SKU

Showen börjar! Låt all dramatik från tv-baktävlingar utspela sig i barnens rum med setet LEGO Friends Baktävling (41393). Låt dem uttrycka sin kreativitet när de dekorerar leksakstårtorna på olika knasiga sätt för att imponera på domarna. Eller rollek som domaren som bestämmer vem som ska vinna pokalen. Matar fantasin Detta leksaksmatset är fullpackat med realistisk köksutrustning, leksaksmat …

Läs mer...

Priser LEGO Baktävling 41393

Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Baktävling 41393

Showen börjar! Låt all dramatik från tv-baktävlingar utspela sig i barnens rum med setet LEGO Friends Baktävling (41393). Låt dem uttrycka sin kreativitet när de dekorerar leksakstårtorna på olika knasiga sätt för att imponera på domarna. Eller rollek som domaren som bestämmer vem som ska vinna pokalen.

Matar fantasin

Detta leksaksmatset är fullpackat med realistisk köksutrustning, leksaksmat och söta redskap och tillbehör för att realistiskt återskapa baktävlingarna som barn ser på tv. Coola funktioner som de roterande tårtfaten och det snurrande ingredienshjulet hjälper till att inspirera fantasifulla lekar. Och hela setet är modulärt så att barn kan bygga ihop och leka med det hur de vill.

Livet är sötare tillsammans med vänner

Introducera barn till LEGO Friends, där de kan återskapa äventyren från tv-serien och träffa LEGO Friends karaktärer som är precis som dem. I Heartlake City kommer de alltid att ha en vän som de kan utforska sina intressen tillsammans med, eftersomdet alltid finns plats för fler vänner.

 • Uppmuntra till kreativa lekar när barn hjälper LEGO Friends karaktärer att skapa fantastiska LEGO tårtor i detta lekset med en baktävling som tema. De kommer att älska att låtsas tävla i strålkastarljuset i studion.

 • Det funktionsspäckade leksetet Baktävling (41393) innehåller 3 minidockor, 2 matlagningsstationer med roterande tårtfat, massor av baktillbehör, till exempel leksaksmat och glasyr, och köksutrustning.
 • Barn kommer att bli fängslade av detta funktionsspäckade LEGO set. De kan låtsas baka på hällen, rolleka som domare, följa med bakom kamerorna, hjälpa till att släcka en eld i köket eller göra en helt ny skapelse genom att lägga till sina egna LEGO klossar.
 • Det finns så många sätt för barn från 6 år att njuta av timmar av kreativa matlekar med detta LEGO set med 361 delar. Det är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp för alla som är LEGO nybörjare eller gillar Friends tv-serien.
 • Detta modulära set kan separeras för att sprida tårtglädjen i hela sovrummet. Men eftersom det är 15 cm högt och 30 cm brett tar det inte upp så mycket plats när alla delar visas upp tillsammans.
 • Detta LEGO Friends set innehåller allt barn behöver för att återskapa en tv-baktävling. Batterier behövs inte för att få igång all action – allt kreativt skoj kommer från barns fantasi.
 • Som alla andra LEGO set innehåller denna matlagningsleksak tydliga instruktioner. De är utformade för att vara lätta att följa för barn från 6 år, så att de kan börja bygga utan att behöva hjälp av en vuxen.
 • Introducera barn till LEGO Friends spännande värld. Det är en plats där barn kan lära sig att det är möjligt att uppnå alla drömmar om de följer sina hjärtan.
 • LEGO byggset för barn uppfyller de högsta branschstandarderna och LEGO Koncernens egna kvalitetskriterier för att säkerställa att de är lätta för små fingrar att dra isär – och så har det varit sedan 1958!
 • LEGO Koncernen testar sina klossar och delar till max för att säkerställa att varje liten byggareslekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Baktävling
SKU
41393
EAN
5702016618808
UPC
673419319782
Delar
361
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.