LEGO Andreas bil och scen 41390

Strandskoj fr bilgalna barn som ocks lskar musik!

lego 41390 andreas bil och scen scaled
 • 240 Delar
 • LEGO Friends Tema
 • 41390 SKU

Vad kan vara mer spännande än att åka till en konsert på stranden i en cool bil med dina bästisar? Hjälp barn att känna spänningen i att uppleva musik live med sina vänner med LEGO Friends Andreas bil och scen (41390) – de kommer att känna sig riktigt vuxna! LEGO Friends popstjärnan Andrea kan växla …

Läs mer...

Priser LEGO Andreas bil och scen 41390

Lego.com LEGO.com 259 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Friends

Beskrivning LEGO Andreas bil och scen 41390

Vad kan vara mer spännande än att åka till en konsert på stranden i en cool bil med dina bästisar? Hjälp barn att känna spänningen i att uppleva musik live med sina vänner med LEGO Friends Andreas bil och scen (41390) – de kommer att känna sig riktigt vuxna! LEGO Friends popstjärnan Andrea kan växla mellan att sjunga i mikrofonen och spela på saxofonen, så att barn kan utforska en rad olika talanger.

Vilket vrålåk

En bil utan tak är den typ av bil som alla barn vill köra! Och den här coola, godisfärgade leksaksbilen kommer barn gärna att visa upp i sovrummet. Det finns plats för 2 minidockor och högtalarna från LEGO scenen kan fästas på LEGO bergsprängaren för interaktiva lekar.

Bygg i full effekt

Ladda ner LEGO Life appen och låt barn få ut det mesta av sina kreativa lekar. Förutom de enkla textinstruktionerna innehåller detta set även Instructions PLUS, där barn kan zooma, rotera och se modellen i ”spökläget” på sin enhet – för byggskoj från alla vinklar!

 • Känner du ett barn som älskar motorer och musik? Då är detta det perfekta setet! Barn kan låtsas hämta sina vänner i en cool LEGO bil och sedan åka till konserten. Eller så kan de låtsas vara stjärnan som uppträder på leksaksscenen.

 • Inuti lådan hittar du allt ett barn behöver för att bygga en cool LEGO bil utan tak med en LEGO bergsprängare. Det finns också 2 minidockor, en papegojfigur och en leksaksscen där LEGO Friends popstjärnan Andrea uppträder.
 • Barn kan sätta de 2 minidockorna i bilen och köra runt. De kan sedan piffa till bilen genom att fästa högtalarna från leksaksscenen på LEGO bergsprängaren. De kommer också att älska att anpassa Andreas klädsel genom att klä henne i tygkjolen.
 • Pojkar och flickor från 6 år som söker sig till strålkastarljuset kommer att älska att vara stjärnan med leksetet Andreas bil och scen (41390). Detta LEGO set är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn som vill utöka sitt leksaksgarage.
 • LEGO bilen är 4 cm hög och 12cm lång – lagom liten att lägga i ryggsäcken och ta med till nästa lekstund. Och för att verkligen få den att sticka ut kan barn anpassa den med klossar från andra LEGO set.
 • Andreas scen är utsmyckad med lampor. Dessa behöver inga batterier för att blinka, bara barnens fantasi – så att de kreativa lekarna kan börja direkt.
 • Alla LEGO set innehåller enkla textinstruktioner, men detta set innehåller även Instructions PLUS. Ladda bara ner LEGO Life appen och hjälp ditt barn att se sin modellkomma till liv i en digital dimension!
 • Introducera barn till Heartlake Citys välkomnande värld och låt deras fantasi segla iväg på en äventyrsresa tillsammans med deras bästa LEGO vänner.
 • LEGO set uppfyller de högsta branschstandarderna och våra egna kvalitetskriterier. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • På LEGO Koncernen testar vi klossar och tillbehör till max för att säkerställa att alla våra lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Andreas bil och scen
SKU
41390
EAN
5702016618778
UPC
673419319751
Delar
240
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
259 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.