LEGO 41250 Technoparty i korallrevet

Svårt att hitta

Trolls undervattenslekset uppmuntrar till kreativa rollekar

lego 41250 technoparty i korallrevet
 • 173 Delar
 • LEGO Trolls World Tour Tema
 • 41250 SKU

Ett musikinspirerat undervattensäventyr för alla som gillar Trolls! Barn kommer att älska att återskapa sina favoritfilmscener med LEGO Trolls World Tour Technoparty i korallrevet (41250). De kan skapa DJ-båset och scenen och sedan placera sjöjungfrun på den hjärtformade korallen för att se henne snurra. Det finns även ett coolt filthjärta och en rutschkana som sjöjungfrun …

Läs mer...

Priser LEGO 41250 Technoparty i korallrevet

Fyndiq.se Fyndiq.se 487 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Trolls World Tour

Beskrivning LEGO 41250 Technoparty i korallrevet

Ett musikinspirerat undervattensäventyr för alla som gillar Trolls! Barn kommer att älska att återskapa sina favoritfilmscener med LEGO Trolls World Tour Technoparty i korallrevet (41250). De kan skapa DJ-båset och scenen och sedan placera sjöjungfrun på den hjärtformade korallen för att se henne snurra. Det finns även ett coolt filthjärta och en rutschkana som sjöjungfrun och hennes bläckfiskkompis kan leka med.

Samlarleksaker och kreativa gåvor

Känner du ett barn som älskar fantasifulla lekar? Detta Trolls set är perfekt som present. Och alla barn som gillar Trolls figurer eller sjöjungfrur kommer att älska LEGO sjöjungfruminifiguren.

Öppna en värld full av fantasifulla lekar

Barn kommer att älska att bygga detta coola set innan de återskapar favoritscener från Trolls World Tour berättelsen. Med samlarobjekt, figurer och roliga håraccessoarer är dessa byggset perfekta för att få Trolls universum att komma till liv. Det finns även avtagbara trollperuker som barn kan anpassa med tillbehör. Instructions PLUS innehåller verktyg för att zooma och rotera för att ge barn ännu mer skoj.

 • En kreativ gåva till alla som gillar Trolls och vill återskapa musikaliska scener från DreamWorks film Trolls World Tour. Denna leksak är fullspäckad med tillbehör som ger massor av skoj när setet är färdigbyggt.

 • Med en samlarfigur av en sjöjungfru, som är exklusiv för Trolls, och en leksaksbläckfisk kan barn återskapa undervattensscener från filmen Trolls World Tour när de följer med sjöjungfrun på technoparty i korallrevet.
 • Högtalare, strobljus, ett dansgolv och ett DJ-bås: detta coola set har massor för barn att upptäcka. Snurra på dansgolvet, susa nerför rutschkanan och hitta sedan musiksträngen att samla på – precis som i filmen.
 • Letar du efter Trolls lekset att ge bort som julklapp? Detta set (41250) är ett utmärkt val! Perfekt för Trolls fans från 5 år och kreativa barn – eller någon som älskar sjöjungfrur.
 • DJ-båset är 8 cm långt, 3 cm högt och 3 cm djupt, vilket gör att detta undervattenslekset har den perfekta storleken för kreativa lekar.
 • Lekarna börjar direkt eftersom inga batterier krävs för detta Trolls lekset. Fantastiska nyheter för alla som gillar Trolls och att använda sin fantasi för att berätta sagan – inte batterier!
 • Nu kan även yngre byggare njuta av den stolta känslan att bygga något på egen hand med digitala Instructions PLUS, tillgängliga i gratisappen LEGO Life.
 • Varje LEGO Trolls World Tour byggset uppmuntrar barn att skapa rollekar om scener från DreamWorks film Trolls World Tour, vilket hjälper till att utveckla kreativiteten.
 • LEGO byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna och våra egna kvalitetskriterier. Detta säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, böjer, repar och sträcker vi LEGO klossar och delar för att se till att de uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Technoparty i korallrevet
SKU
41250
EAN
5702016616767
UPC
673419317979
Delar
173
Tema
LEGO Trolls World Tour
Status
Inte längre i produktion
LEGO pris
319 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.