LEGO Elsas vagnäventyr 41166

Lt ditt barn teruppleva ventyr frn Disneys Frost II med Elsas vagnventyr!

lego 41166 elsas vagnaventyr scaled
 • 116 Delar
 • LEGO Frozen 2 Tema
 • 41166 SKU

Låt ditt barn återskapa magiska ögonblick från Disneys film Frost II med LEGO l Disney 41166 Elsas vagnäventyr. Det här LEGO 4+ vagnbyggsetet är särskilt utformat för att vara roligt och enkelt för barn och innehåller Disney karaktärer och en LEGO renkalv för rolig rollek, samt en unik startklossbas som låter nybörjare uppleva stoltheten i …

Läs mer...

Priser LEGO Elsas vagnäventyr 41166

Lego.com LEGO.com 258 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Frozen 2

Beskrivning LEGO Elsas vagnäventyr 41166

Låt ditt barn återskapa magiska ögonblick från Disneys film Frost II med LEGO l Disney 41166 Elsas vagnäventyr. Det här LEGO 4+ vagnbyggsetet är särskilt utformat för att vara roligt och enkelt för barn och innehåller Disney karaktärer och en LEGO renkalv för rolig rollek, samt en unik startklossbas som låter nybörjare uppleva stoltheten i att på egen hand skapa byggnader, fordon och annat. Den enkla bygg- och lekguiden som ingår hjälper också din Disney Frost fantast att förstå syftet med bygginstruktionerna och stimulerar fantasin och självförtroendet för en perfekt start på LEGO byggandet i en välbekant Disney miljö. Ge varje LEGO byggare en fantastisk byggupplevelse med Instructions PLUS, som finns i LEGO Life appen för smartphones och surfplattor. Med de enkla, intuitiva bygginstruktionerna kan barn zooma, rotera och visualisera sin skapelse med det speciella spökläget medan de bygger. Instructions PLUS är dessutom perfekt för yngre byggare som vägleds genom byggprocessen så attde får uppleva känslan av att lyckas på egen hand. Det här Disney byggsetet för pojkar, flickor och fans av filmen Frost II innehåller en minidocka och 2 LEGO renfigurer.

 • LEGO 4+ set är särskilt utformade för att vara roliga och enkla för barn och stärka deras självförtroende med enkla bygginstruktioner – en perfekt start på LEGO byggandet.

 • Innehåller Frost minidockan Elsa och 2 LEGO renfigurer: Sven och en renkalv.
 • Innehåller Elsas vagn med plats för 2 minidockor, sele för att spänna vagnen efter Sven, stall med vattenho och lägereld, höhäck och Frost picknickområde.
 • Byggleksaken med renen Sven innehåller en startklossbas som hjälper ditt barn att snabbt börja bygga och leka i ett spännande LEGO l Disney Frozen äventyr.
 • Tillbehör: morot, kaka, kakask, marshmallow och borste.
 • LEGO 4+ låter ditt barn upptäcka en värld full av vardagshjältar och favoritkaraktärer från film och tv.
 • LEGO 4+ lekset hette tidigare LEGO Juniors och är kompatibla med alla LEGO byggset för kreativt byggande.
 • Den här byggleksaken med Elsa är en perfekt present till barn.
 • Använd LEGO Life appen för att få tillgång till de intuitiva bygginstruktionerna Instructions PLUS. Vägled yngre byggare genom byggprocessen med lättanvända funktioner för att zooma, rotera och visualisera skapelser med spökläget medan de bygger.
 • Kombinera med 41165 Annas kanotexpedition för ännu mer 4+ LEGO l Disney Frozen II magi.
 • Ekipaget med vagn och Sven är 7 cm högt, 21 cm långt och 12 cm brett.
 • Stallet är 6 cm högt, 8 cm brett och 6 cm djupt.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Elsas vagnäventyr
SKU
41166
EAN
5702016368635
Delar
116
Tema
LEGO Frozen 2
LEGO pris
258 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.