LEGO Minionernas kung fu-träning 40511

Ett roligt tillbehrsset fr fans av minionerna, med 4 minifigurer

LEGO 40511 Minions Kung Fu
  • 54 Delar
  • LEGO Minifigures Tema
  • 40511 SKU

Ge din minionfantast en överraskning med setet LEGO Minions: Minionernas kung fu-träning (40511). Det finns 4 minifigurer, minionerna Bob och Kevin, plus Gru och Belle Bottom, så att barn kan skapa sina egna busiga resor med sina favoritkaraktärer. Setet innehåller också roliga tillbehör som ger liv åt rollekarna. Det finns en kedja som Belle Bottom …

Läs mer...

Priser LEGO Minionernas kung fu-träning 40511

Lego.com LEGO.com 139 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Minifigures

Beskrivning LEGO Minionernas kung fu-träning 40511

Ge din minionfantast en överraskning med setet LEGO Minions: Minionernas kung fu-träning (40511). Det finns 4 minifigurer, minionerna Bob och Kevin, plus Gru och Belle Bottom, så att barn kan skapa sina egna busiga resor med sina favoritkaraktärer. Setet innehåller också roliga tillbehör som ger liv åt rollekarna. Det finns en kedja som Belle Bottom kan använda, och Gru har en limpistol. Setet innehåller även en träningsdocka med 2 träningsvapen att sätta fast på baksidan av dockan.

  • LEGO Minions: Minionernas kung fu-träning (40511) innehåller 4 minifigurer: Bob, Kevin, Gru och Belle Bottom. En fantastisk present för alla minionfantaster från 6 år.
  • Setet innehåller den exklusiva LEGO minifiguren Belle Bottom.
  • Innehåller träningsvapen som karaktärerna kan hålla i, plus en träningsdocka så att fans kan iscensätta egna actionfyllda minionberättelser.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Minionernas kung fu-träning
SKU
40511
UPC
673419349925
Delar
54
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
139 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.