LEGO Kajsa Anka 40476

Unik LEGO klossmodell av Disneys Kajsa Anka fr uppvisning

lego 40476 kajsa anka
  • 110 Delar
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40476 SKU

Överraska ett Disneyfan med det söta bygg- och uppvisningssetet LEGO BrickHeadz ǀ Disney Kajsa Anka (40476). Den detaljerade figuren står på ett ikoniskt BrickHeadz ställ och ser ut att vara redo att ge sig ut i världen, eller ha en pratstund med sin pojkvän, Disneys Kalle Anka. Figuren har en byggbar rosett och nytt tryck …

Läs mer...

Priser LEGO Kajsa Anka 40476

LEGO.com LEGO.com 119 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO BrickHeadz

Beskrivning LEGO Kajsa Anka 40476

Överraska ett Disneyfan med det söta bygg- och uppvisningssetet LEGO BrickHeadz ǀ Disney Kajsa Anka (40476). Den detaljerade figuren står på ett ikoniskt BrickHeadz ställ och ser ut att vara redo att ge sig ut i världen, eller ha en pratstund med sin pojkvän, Disneys Kalle Anka. Figuren har en byggbar rosett och nytt tryck på överkroppen. Detta byggbara figurset är en perfekt present till Disneyfans, BrickHeadz samlare och alla som gillar tecknade seriefigurer.

  • Byggbart samlarset med en cool LEGO BrickHeadz modell av Disneys ikoniska Kajsa Anka.
  • Fantastiskt som present till LEGO fans, BrickHeadz samlare och Disneyfans från 10 år.
  • Denna modell med 110 delar är 10 cm hög och innehåller en detaljerad figur med byggbar rosett och nytt tryck på överkroppen, plus ett ikoniskt BrickHeadz ställ.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Kajsa Anka
SKU
40476
UPC
673419344098
Delar
110
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
119 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.