LEGO Monkie Kids fjärrstyrda race 40472

Roligt racinglekset fr att iscenstta tvlingar mellan Monkie Kid och Bull Clone

lego 40472 monkie kids fjarrstyrda race
  • 57 Delar
  • LEGO Monkie Kid Tema
  • 40472 SKU

Lägg till häftig biltävlingsaction till barns LEGO Monkie Kid rolleksäventyr med detta kompakta tillbehörsset (40472). Det är perfekt för solo- eller grupplek och innehåller minibyggen av Monkie Kids molnroadster och Bull Clone Bobs fordon, plus en prispall och en pokal så att Mei kan presentera den vinnande föraren. Billeksakerna, minifigurerna, prispallen och tillbehören får enkelt …

Läs mer...

Priser LEGO Monkie Kids fjärrstyrda race 40472

Lego.com LEGO.com 169 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Monkie Kid

Beskrivning LEGO Monkie Kids fjärrstyrda race 40472

Lägg till häftig biltävlingsaction till barns LEGO Monkie Kid rolleksäventyr med detta kompakta tillbehörsset (40472). Det är perfekt för solo- eller grupplek och innehåller minibyggen av Monkie Kids molnroadster och Bull Clone Bobs fordon, plus en prispall och en pokal så att Mei kan presentera den vinnande föraren. Billeksakerna, minifigurerna, prispallen och tillbehören får enkelt plats i en barnryggsäck för racinglek på språng.

  • Låt tävlingarna börja med tillbehörssetet LEGO Monkie Kids fjärrstyrda race (40472) för barn, med minibyggen av Monkie Kids molnroadster och Bull Clone Bobs fordon.
  • Detta racinglekset är perfekt för soloaction eller grupplek och innehåller minifigurerna Monkie Kid, Mei och Bob med en pokal och 2 fjärrstyrda delar, plus en byggbar prispall.
  • Detta lättbyggda LEGO startset med 57 delar är en fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till barn från 6 år, som ett första LEGO Monkie Kid set eller till en befintlig samling.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Monkie Kids fjärrstyrda race
SKU
40472
UPC
673419337540
Delar
57
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
169 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.