LEGO Guldfisk 40442

St guldfisk och fiskyngel, BrickHeadz bygg- och uppvisningsmodell

lego 40442 guldfisk
  • 186 Delar
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40442 SKU

Barn som älskar djur kommer att gilla bygg- och uppvisningssetet BrickHeadz Guldfisk (40442). Guldfisken och fiskynglet står på ikoniska BrickHeadz ställ och ser ut att vara redo att blåsa bubblor under vattnet. Ställen passar perfekt på en blå robust basplatta med koraller och växter, samt 2 klistermärken – 1 med bubblor, 1 med koraller – …

Läs mer...

Priser LEGO Guldfisk 40442

Lego.com LEGO.com 179 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO BrickHeadz

Beskrivning LEGO Guldfisk 40442

Barn som älskar djur kommer att gilla bygg- och uppvisningssetet BrickHeadz Guldfisk (40442). Guldfisken och fiskynglet står på ikoniska BrickHeadz ställ och ser ut att vara redo att blåsa bubblor under vattnet. Ställen passar perfekt på en blå robust basplatta med koraller och växter, samt 2 klistermärken – 1 med bubblor, 1 med koraller – för att dekorera basen. Detta byggbara djurset är perfekt som present till alla barn, BrickHeadz samlare och djurälskare.

  • Byggbart samlarset med roliga LEGO BrickHeadz modeller av en guldfisk och ett fiskyngel tillsammans i en vattenmiljö.
  • Fantastiskt som present till LEGO fans, BrickHeadz samlare och djurälskare från 8 år.
  • Modellen är 10 cm hög och innehåller 186 delar, plus koraller och växter och 2 klistermärken – 1 med bubblor, 1 med koraller – för att dekorera basen.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Guldfisk
SKU
40442
UPC
673419337397
Delar
186
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
179 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.