LEGO 40405 Vänlighetsdagen

Sött sköldpaddsbyggset som påminner barn om att vara vänliga

lego 40405 vanlighetsdagen
  • 49 Delar
  • LEGO Övrigt Tema
  • 40405 SKU

Överraska unga byggare med ett sött LEGO® minibygge – det finns en ny modell i butik varje månad. I november är det dags att hylla vänligheten med detta söta byggset (40405).Detta byggset med 49 delar är en rolig överraskning till barn från 6 år som älskar att samla söta LEGO® figurer eller för LEGO nybörjare.Sköldpaddan …

Läs mer...

Priser LEGO 40405 Vänlighetsdagen

Lego.com LEGO.com 39 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO 40405 Vänlighetsdagen

  • Överraska unga byggare med ett sött LEGO minibygge – det finns en ny modell i butik varje månad. I november är det dags att hylla vänligheten med detta söta byggset (40405).
  • Detta byggset med 49 delar är en rolig överraskning till barn från 6 år som älskar att samla söta LEGO figurer eller för LEGO nybörjare.
  • Sköldpaddan och fågeln är 6 cm höga och tar upp lite utrymme på ett skrivbord. Setet är kompatibelt med alla LEGO set, så att barn kan använda det tillsammans med andra LEGO lekset de har hemma.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vänlighetsdagen
SKU
40405
EAN
5702016720204
Delar
49
Tema
LEGO Övrigt
LEGO pris
39 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.