LEGO 40403 Läskunnighetens dag

Inspirera barn att läsa med detta roliga byggset

lego 40403 laskunnighetens dag
  • 54 Delar
  • LEGO Övrigt Tema
  • 40403 SKU

Överraska unga byggare med ett sött LEGO® minibygge – det finns en ny modell i butik varje månad. I september är det dags att hylla läskunnigheten med detta byggbara enhörningsset (40403).Detta byggset med 54 delar är en rolig överraskning till barn från 6 år som älskar att samla söta LEGO® figurer eller för LEGO nybörjare.Enhörningen …

Läs mer...

Priser LEGO 40403 Läskunnighetens dag

Lego.com LEGO.com 39 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO 40403 Läskunnighetens dag

  • Överraska unga byggare med ett sött LEGO minibygge – det finns en ny modell i butik varje månad. I september är det dags att hylla läskunnigheten med detta byggbara enhörningsset (40403).
  • Detta byggset med 54 delar är en rolig överraskning till barn från 6 år som älskar att samla söta LEGO figurer eller för LEGO nybörjare.
  • Enhörningen är 6 cm hög – perfekt som färgglad skrivbordsdekoration. Den är kompatibel med alla LEGO set, så att barn kan använda den tillsammans med andra LEGO lekset de har hemma.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Läskunnighetens dag
SKU
40403
EAN
5702016720181
Delar
54
Tema
LEGO Övrigt
LEGO pris
39 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.