LEGO 40401 Vänskapens dag

Fira vänskapen med denna fantastiska överraskning

lego 40401 vanskapens dag
  • 73 Delar
  • LEGO Övrigt Tema
  • 40401 SKU

Överraska unga byggare med ett sött LEGO® minibygge – det finns en ny modell i butik varje månad. I juli är det dags att fira Vänskapens dag (40401) med detta byggset med en katt och hund.Detta byggset med 73 delar är en rolig överraskning till barn från 6 år som älskar att samla söta LEGO® …

Läs mer...

Priser LEGO 40401 Vänskapens dag

Lego.com LEGO.com 39 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Övrigt

Beskrivning LEGO 40401 Vänskapens dag

  • Överraska unga byggare med ett sött LEGO minibygge – det finns en ny modell i butik varje månad. I juli är det dags att fira Vänskapens dag (40401) med detta byggset med en katt och hund.
  • Detta byggset med 73 delar är en rolig överraskning till barn från 6 år som älskar att samla söta LEGO djur eller för LEGO nybörjare.
  • Katten är 3 cm hög och hunden är 4 cm hög – den perfekta storleken att packa ner och ta med till en lekstund. Och de är kompatibla med alla LEGO set, så att barn kan använda dem tillsammans med andra LEGO lekset de har hemma.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO Vänskapens dag
SKU
40401
EAN
5702016720167
Delar
73
Tema
LEGO Övrigt
LEGO pris
39 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.