LEGO First Order Stormtrooper 40391

Cool, klossbyggd samlarillustration av stormtruppssoldat!

lego 40391 first order stormtrooper
  • 151 Delar
  • LEGO Star Wars Tema
  • 40391 SKU

Visa upp First Orders styrka med byggsetet LEGO Brick Sketches First Order Stormtrooper (40391). Denna byggbara samlarillustration av en ikonisk karaktär från Star Wars kan byggas på 12x16-basplattan och visas upp på stället eller genom att hängas upp på väggen med den inbyggda kroken. En fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till alla som gillar Star Wars, …

Läs mer...

Priser LEGO First Order Stormtrooper 40391

Lego.com LEGO.com 229 kr Se
Fyndiq.se Fyndiq.se 290 kr Se

Visa fler uppsättningar av LEGO Star Wars

Beskrivning LEGO First Order Stormtrooper 40391

Visa upp First Orders styrka med byggsetet LEGO Brick Sketches First Order Stormtrooper (40391). Denna byggbara samlarillustration av en ikonisk karaktär från Star Wars kan byggas på 12x16-basplattan och visas upp på stället eller genom att hängas upp på väggen med den inbyggda kroken. En fantastisk födelsedagspresent eller julklapp till alla som gillar Star Wars, och ett perfekt komplement till alla samlingar med LEGO Brick Sketches karaktärsporträtt.

  • Unga byggare och alla Star Wars fans kommer att älska att skapa och visa upp ett klossbyggt LEGO porträtt av en First Order stormtruppssoldat från Star Wars med detta LEGO Brick Sketches byggset.
  • Detta byggset med 151 delar är häftigt som present till barn från 8 år och är en del av LEGO Brick Sketches temat, med byggbara samlarillustrationer i 3D av ikoniska karaktärer på 12x16-basplattor.
  • LEGO Brick Sketches First Order Stormtrooper är 13 cm hög, 9 cm bred och 3 cm djup. Porträttet kommer att fånga uppmärksamhet när det hängs upp på väggen med den inbyggda kroken eller visas upp stående.

Produktinformation

Officiellt namn
LEGO First Order Stormtrooper
SKU
40391
Delar
151
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
229 kr
Instruktioner
Ladda ner bygginstruktioner

UPPLYSNING: Vi kan tjäna en provision om du använder en av våra länkar för att göra ett köp utan kostnad för dig.

Vi anger inte dessa länkar i prislistan. Vi är en oberoende prisjämförelsesajt och dessa länkar hjälper oss att underhålla webbplatsen.

LEGO© Group är på intet sätt kopplat till den här webbplatsen. Vissa bilder, texter och varumärken är immateriella rättigheter tillhörande LEGO Group.